Milyen lesz 2019?

Elárulok egy titkot! Hölgyeim, a 2019-es évük pont olyan lesz, amilyenné alakítják, formálják, varázsolják. Ha nem ért egyet ezzel, akkor arra kérem, tekintsen vissza egy pillanatra és gondolja végig, milyen tervekkel, elképzelésekkel, vágyakkal és megvalósítandó célokkal indult neki a tavalyi évnek! Bizakodva tekintett a jövőbe? Erős elhatározások voltak Önben? Ha ezek nélkül indult el az úton, akkor csak a körülmények sodorták oda, ahová eljutott. Ez persze lehet jó is, de irányítani a folyamatokat mégiscsak megnyugtatóbb érzés nem?Milyen lesz 2019?

Töltse ki a díjmentes Önbizalomtesztet

Csípje fülön a fogadalmat!

Eltelt pár hét Szilveszter óta, már javában tart 2019 és tapasztalataim szerint ekkorra szoktak megfakulni a fogadalmak mögötti elhatározások és vágyakozások.  Nincs ebben semmi meglepő, hiszen bizonyított tény, hogy az ünnepek alatt érlelődő, majd a december 31-e hangulatában fogant fogadalmak sokszor rövid életűek. Sőt, statisztikák is kimutatták, hogy a szilveszteri ígéretek mintegy 80 százalékát nem tartjuk be. Nagy részükről pedig 1-2 hónap alatt lemondunk. Ennek az egyik oka az, hogy a legtöbben meggondolatlanul, a hangulat hevében fogadnak meg dolgokat. Ezek mögött legtöbbször nincs valódi elszántság és végiggondolt döntések. Konkrét tervek nélkül pedig nagyon nehéz végigvinni bármit. Az újévtől kezdődően pedig könnyen szembesülünk azzal, hogy a körülmények nem fognak maguktól változni, ha mi magunk nem változatunk rajta. Az évkezdéssel hajlamosak vagyunk visszasüppedni a mindennapokban, a szilveszter elveszíti jelentőségét, és ezzel a fogadalom is.

Milyen lesz 2019?Hogy őrizzük meg a kitartásunkat?  

Ahhoz, hogy nagy horderejű tervekkel és célokkal vágjunk neki az életünk egy-egy új szakaszának, bizony határozottnak és céltudatosnak kell lennünk. Ha ehhez hiányzik a megfelelő önértékelésünk, akkor könnyen előfordulhat, hogy még a cél kigondolásáig sem jutunk el.

Tesztelje önbizalmát az oldalamon kitölthető online teszt segítségével!Női önbizalom titkos tükre – Önbizalom fejlesztő könyv megrendelésNem egy szuszra kell megcsinálni!

Attól, hogy elsőre nem sikerül megvalósítani a fogadalmat az, nem jelenti azt, hogy azonnal fel kell adni, és kijelenteni, hogy ez úgysem fog sikerülni. Vannak álmok, aminek megvalósítása akár több próbálkozás után sem jön össze. Nem szabad csak azért feladni valamit, mert elsőre nem sikerült. Egyetlen sikeres embert sem ismerek, aki eltántorodott volna attól, hogy valamit nem az első próbálkozásra valósított meg. Mindenben van hibalehetőség, és ha valamit el is hibázunk, az nem azt jelenti, hogy a cél elérhetetlen. Azon áll vagy bukik a megvalósítás, hogy elég bátrak, szorgalmasak és önbizalommal teltek vagyunk-e az újrakezdéshez.
Azzal, ha valaki állandóan korholja magát, vagy túlzottan szigorú önmagához csak a bizonytalanságát fokozza. Olvassa el a Női önbizalom titkos tükre című könyvemet és erősítse meg önmagát abban, hogy Ön szerethető és képes álmai megvalósítására.

Női önbizalomedzőként arra szeretném kérni, hogy találja meg vágyait, bízzon önmagában, és tartsa szem előtt, hogyha kitartóan küzd valamiért, az biztosan sikerülni fog! Ezzel a gondolattal szeretnék boldog 2019-es évet kívánni Önnek!

Milyen lesz 2019?

4990 Ft helyett

4450 Ft

4990 Ft helyett

4450 Ft

9980 Ft helyett

8000 Ft