Ne halogassa a boldogságot!

Kedves Hölgyeim, elárulok egy titkot. Mindenkinek egyetlen egy problémája van az életében. Nem, nem érdemes elkezdeni összeszámolni, hogy Önnek jelenleg mennyi, hogy megcáfolja az állítást. Minden problémánk egyetlen eredője, hogy boldogok akarunk lenni. Ebben meggátolhat, ha nem vagyunk egészségesek, ha nem megfelelő a párkapcsolatunk, ha nem olyan az anyagi helyzetünk, ami az ideális volna és még sorolhatnám. Mind egyetlen dologban akadályoz, a boldogságban. Sokan azonban sem elképzelni, sem megfogalmazni nem tudják a boldogság valójában mit is jelent.

Töltse ki a díjmentes Önbizalomtesztet

Mi a boldogság?

Női önbizalomedzőként gyakran szembesülök azzal, hogy ha a hozzám forduló hölgyeket a boldogságról kérdezem, nem igazán tudják azt megfogalmazni. Pedig fontos lenne, hogy tudjuk, mit is keresünk valójában. A boldogság nem más, mint a cselekvés sikeréből származó öröm. Vagyis nemcsak a hol lakom, egészséges vagyok-e, mi a foglalkozásom és mennyit keresek stb. témák határozzák meg a boldogságunkat, habár fontos dolgok ezek is. Fontosabb azonban az, hogy mit teszek azért, hogy jól érezzem magam. Annyi lehetséges vágyott dolgot érhetünk el az életben. Célozzon meg néhányat és érje el őket! Sokkal kifizetődőbb mintha állandóan a kifogásokat keresne. A kiszámíthatatlan érzelmek és bizonytalan cselekedetek latolgatásával csak felőrli lelki erejét. Mindazt a lelki erőt, ami előre vinné a vágyott boldogság felé.

Boldogabbak a nők, mint a férfiak

Kutatások szerint a nők jellemzően boldogabbak, mint a hasonló élethelyzetű férfiak. Hogyan lehetséges ez? A hölgyek sokkal intenzívebben képesek megélni az érzelmeiket, ami a boldogság átéléséhez is nélkülözhetetlen. A nők hozzáértőbbek az önkifejezés terén, így könnyebben osztják meg a pozitív élményeket is egymással és kibeszélik a negatívokat, amik segítenek azokat feldolgozni. A megosztott pozitív élmények pedig sokszorozódnak, másokra is jó hatással vannak. Ezen kívül a nők inkább képesek arra, hogy őszintén örüljenek a partnerük, hozzátartozójuk vagy a gyermekeik által elért eredményeknek. Vagyis nincs ok elkeseredni, a nők boldogságfokozó technikái jobban működnek!

Női önbizalom titkos tükre – Önbizalom fejlesztő könyv megrendelés

A boldogságért tenni kell

A boldogsághoz, ahogy fent is írtam aktívan cselekedni, tenni kell. Az, hogy mit, az abból fog kiderülni, hogy végiggondolja mit is szeretne kapni az élettől. Legyenek céljai, vágyai, ábrándjai és ne féljen megvalósítani őket. Lehetnek ezek apróságok, de lehetnek hatalmas tervek is. Minden megvalósítása egyetlen lépéssel kezdődik, amit bizony Önnek kell megtennie. Az, amikor más cselekszik Ön helyett az nem fogja kiváltani a hiányérzetét és boldogságot okozni Önben. Ne halogasson tovább semmit, vegye kezébe a sorsa irányítását!  Ha úgy érzi nincs meg a kellő önbizalma ahhoz, hogy elinduljon a változás útján, olvassa el a Női önbizalom titkos tükre című könyvemet, amiből megismerheti azt a módszert, amivel már számos hölgynek segítettem egészségesebb önértékelést felépíteni.

Rendelje meg most, a boldogságot nem érdemes halogatni!Tudjon meg többet a könyvről a képre kattintva!

Olvasás közben mindenképpen végezze el ÍRÁSBAN a gyakorlatokat, úgy a leghatásosabb! Derítse fel érzéseinek forrásait, ismerje meg lelki állapotának okait! Kezdjen bele a fejlődésbe, ne hagyatkozzon csupán a saját bizonytalan érzéseire, vagy a környezetében élő, hasonló problémákkal küzdő emberek kérdéses és szubjektív véleményére.

Ha bármilyen kérdése van, nyugodtan írjon nekem, és szívesen várok minden visszajelzést is!

Jó olvasást!

Kitartást és fejlődést kívánok,

Marozsák Szabolcs

Női önbizalomedző4990 Ft helyett

4450 Ft

4990 Ft helyett

4450 Ft

9980 Ft helyett

8000 Ft