szakítás

Amikor valakit elhagynak, gyakran a “teljes megsemmisülés” érzése keríti hatalmába az illetőt. Sok nővel beszélek nap mint nap, és rengetegszer tapasztalom, hogy milyen pusztító hatással van a szakítás rájuk nézve. A veszteséget olyan mértékűnek élik meg sokszor azok a Hölgyek, akik engem megkeresnek, hogy azt mondhatjuk, hogy úgymond próbálják magukat visszahozni az életbe egy ilyen eset után.

szakítás

De nem csupán a lelkiállapotukra van ilyen pusztító hatással a szakítás, hanem az önértékelésükre is, hiszen a legtöbben magukban keresik a hibát, önmagukat okolják a szakításért.

Azt figyeltem meg, hogy a fent említett Hölgyek nagy része annak ellenére is ragaszkodott volna a kapcsolathoz, hogy a férfi nem azt nyújtotta számukra, amire valóban szükségük volt, sok esetben tovább rombolta a már eleve alacsony önbecsülést.

szakítás

Ön is érzett már így, vagy esetleg most is ilyen helyzetben van?

Azon Hölgyek, akik félnek egyedül maradni, akiknek elvették az önbizalmuk, hajlamosak akár rossz kapcsolatokba is menekülni. Ha a korábbi kapcsolataiban nem bántak jól velük, attól nagymértékben gyengülhetetett az önbizalmuk.

De van lehetséges megoldás és remény! Ezeknek a Nőknek ajánlom az “Új élet szakítás után” című könyvemet, amit azon tapasztalataim alapján írtam meg, amikkel már több ezer Hölgynek segítettem.

Ez a könyv segít túllépni a szakítás utáni önértékelési problémákon, és kétségekkel teli szakaszon. Lépésről-lépésre átvezeti Önt a csalódáson, és veszteségérzésen, egy új élet felé terelve. A könyv nem csupán azoknak szól, akik túl vannak egy szakításon, hanem azoknak is, akik bizonytalanok, hogy meglépjék-e a szakítást, illetve azoknak, akik elbizonytalanodtak, hogy jól tették-e, hogy szakítottak.

  

A képre kattintva megtudhat többet az “Új élet szakítás után” című könyvről, és meg is rendelheti azt.

Új élet szakítás után

4990 Ft helyett

4450 Ft

4990 Ft helyett

4450 Ft

9980 Ft helyett

8000 Ft