Emlékszik még arra, amikor kislányként azon ábrándozott mi lesz Önből, ha felnő? Sok gyermeknek nagyratörő és világmegváltó gondolatai vannak a jövővel kapcsolatban és vannak köztük olyanok, akik kitartanak álmaik mellett. Tudja, mi történik velük? Általában valóra váltják vágyaikat!

Női önbizalomedzőként azt tapasztalom, hogy a hölgyek nem mernek álmodozni. Végzik a napi teendőket, dolgoznak a megélhetésért, de bele sem mernek gondolni abba, hogy máshogy is alakíthatnák életüket, mert tartanak az akadályoktól.

Töltse ki a díjmentes Önbizalomtesztet

Az élet néha valóban olyan, mint egy nagy akadályfutás, de azok, akiknek erős az önbizalmuk és mernek hinni magukban, bizony tűzön-vízen keresztül megvalósítják terveiket, álmaikat.
Önnek mi volt a gyermekkori álma? De ha nem volt, most milyen életet szeretne magának? Mitől lenne olyan érzése, hogy azt az életet éli, amitől olyan boldog, mint egy álomban?

Merjen álmodni!

A régmúltban természetes volt az álmodozás, és millió kalandvágyó ember érte el lehetetlennek tűnő célját. Gondoljunk csak az új földrészek felfedezésére, a repülőgépekre vagy az űrutazásra. Mi lett volna ezekből álmok nélkül?
Ma az álmodozást inkább negatív, mint pozitív dolognak tekintik az emberek. A racionális világ leszoktat minket róla és gyerekesnek minősíti. Pedig az ábrándozás, álmodozás az ember természetes igénye.

Ábrándokba menekülés?

Egy amerikai tanulmány szerint, életünk felében arról ábrándozunk, hogy máshol, mással, máskor vagyunk, így nem éljük meg az adott pillanatot, a jelent. Az tény, hogy a folyamatos ábrándozás boldogtalanná teszi az embert, de az ábrándozás tud ennél sokkal jobbat is. Kikapcsolni, kreativitást serkenteni, sőt, még problémát megoldani is!

Női önbizalom titkos tükre – Önbizalom fejlesztő könyv megrendelés

Egy kanadai egyetemen vizsgálatokkal bizonyították, hogy az ábrándozás hasznos. Agyunk csak látszólag kapcsol ki, de miközben ezt a ,,semmittevést” végezzük, az agyban aktivizálódnak a probléma megoldással kapcsolatos területek.
MRI vizsgálattal kiderítették, hogy a komplex probléma megoldásért felelős terület aktivizálódott ábrándozás közben. Ebből pedig következik, hogy az álmodozás gyakorlatilag is hasznos tevékenység.

Az ábrándozásnak egy olyan formája, hogy a lehetséges pozitív vagy negatív jövőt elevenítjük meg képzeletünkben. Ha a pozitív végkifejletet vizualizáljuk, akkor könnyebben érjük el a célunkat. Vagyis  érdemes úgy erősíteni az önbizalmunkat, hogy egy rettegett szituációt pozitív végkifejlettel sokszor lejátszunk képzeletünkben.

Élje meg az álmait

Ahhoz azonban, hogy olyan életet éljen amilyenre mindig is vágyott először gondolja végig, mi tenné boldoggá. Vegye sorba élete minden területét, képzelje el az ideális állapotot és erősítse magában azzal, hogy sokszor és részleteibe menően elképzeli megvalósult céljait.  Ha megtölti a vágyálmokat hittel és megtámogatja önbizalommal, egyszer csak a vágyakból valóság válik!

Ha további tippekre és az általam kidolgozott önbizalom erősítő módszerre kíváncsi, olvassa el A női önbizalom titkos tükre című könyvemet!

4990 Ft helyett

4450 Ft

4990 Ft helyett

4450 Ft

9980 Ft helyett

8000 Ft