Önbecsülés helyreállítása

Végeztünk egy saját kutatást, és a megkérdezettek válaszai alapján a nők 46-75%-ának van szüksége és igénye arra, hogy helyreállítsa az önbecsülését. Azonban azt tapasztaltuk, hogy azoknak a nőknek a száma, akik tesznek is ezért, megdöbbentően alacsony. Vajon miért nem dolgozunk önbizalmunk növelésén, ha ilyen tisztán látjuk, hogy ez a probléma forrása? Önnek helyén van az önbecsülése?

Kutatások bizonyítják, hogy a nők sokkal hajlamosabbak azt érezni, hogy nem érdemlik meg a boldogságot, a betöltött pozíciójukat, a férfit az életükben, stb. Ugyanígy azt hiszik, nem érdemlik meg a változást, amit az önbecsülésük növelése adhatna nekik. Tehát az önbizalom hiánya nemcsak gondot okoz a hétköznapokban, de egyben gátat is képez, hogy tehess ellene.

Azonban a jó hír az, hogy Ön a főnök! Ha felismeri a belső motivációit, és azokat a rossz berögződéseket, amik miatt csak enged a negatív, romboló gondolatoknak, akkor könnyedén tehet ellenük, és kialakíthat egy olyan életet, amelyben törődik önmagával, és megragadja a fejlődés minden lehetőségét.

Önbecsülés helyreállítása

Miért fontos, hogy növelje önbecsülését? Mert hosszú távon semmi nem fogja tudni elégedetté tenni, ha nem teszi meg az első lépést saját maga boldogsága felé. A céljaink elérését, a boldogságunkat nem másokban, külső tényezőkben kell látnunk, hanem saját magunkban. Mindenkit az önbecsülése határozza meg. Ha képes felépíteni önbecsülését, ha képes bízni saját magában, akkor bármit képes lehet elérni attól kezdve.

Javaslom, hogy olvassa el a könyvem és a gyakorlatokon, példákon keresztül ismerje meg jobban saját magát és az Ön körül élő embereket. A könyvben leírtak sokat fognak segíteni, ezt bizonyítja az eddig a könyvet elolvasó több száz Hölgy beszámolója is!

Tudjon meg többet a könyvről a képre kattintva!

Olvasás közben mindenképpen végezze el ÍRÁSBAN a gyakorlatokat, úgy a leghatásosabb! Derítse fel érzéseinek forrásait, ismerje meg lelki állapotának okait! Kezdjen bele a fejlődésbe, ne hagyatkozzon csupán a saját bizonytalan érzéseire, vagy a környezetében élő, hasonló problémákkal küzdő emberek kérdéses és szubjektív véleményére.

Ha bármilyen kérdése van, nyugodtan írjon nekem, és szívesen várok minden visszajelzést is!

Jó olvasást!

Kitartást és fejlődést kívánok,

Marozsák Szabolcs

Női önbizalomedző

További cikkekért KATTINTSON IDE!

4990 Ft helyett

4450 Ft

4990 Ft helyett

4450 Ft

9980 Ft helyett

8000 Ft