Kisiskolás korom óta nincsen önbizalmam (persze ennek fogalmával akkor még nem volt tisztában),ami akkori éveimet is nehezebbé tette, de a jelen időben még inkább nehézséget okoz. Most éppen a munkahelyem miatt adódnak nehézségek. Nálam jóval idősebbekkel dolgozom együtt és hát ők sokkal tapasztaltabba. Sajnos elég rosszindulatú emberek, amit én még a mai napig nem tudok megérteni, hogy miért kell a másikat bántani,de sajnos belém is sokszor belém rúgnak. Sokszor vicc formájában, de a tudtomra adják, hogy fiatal és tapasztalatlan vagyok. Én teljes erővel és lelkiismeretesen végzem a munkámat, de ők mindig valami hibát keresnek, amivel aztán megint belém rúgnak és tudatosítják bennem, hogy nem vagyok elég jó. Próbálok mindig a legjobban teljesíteni, de egyre gyengébbnek érzem magam, és bármibe is belekezdek, úgy vagyok vele, hogy én úgy sem tudom jól megcsinálni. Sokszor sírva jövök-megyek a munkahelyemre. Amit a legjobban sajnálok, hogy ez kezd rámenni a párkapcsolatomra, hiszen folyton aggodalmaskodok,nem tudok lazítani és már neki se tudom sokszor elhinni, hogy bármiben is jó vagyok. Ebben szeretném a segítségét kérni, hogy mi az, amit tehetnék, hogy végre jókedvvel tudjak bemenni dolgozni, és jól érezzem magam a bőrömben.

Boglárka

Kedves Boglárka!

Ön fiatal ahhoz, hogy föladja. Küzdjön meg saját magáért! Ön olyan jól látja a saját helyzetét, hogy nem is értem miért veszi magára. Tapasztalatlan. Na és? Miért, azok a kollégái, akikkel együtt dolgozik nem voltak soha kezdők? Dehogynem. Rutinjuk van csak. És valljuk meg lehet kicsit irigyek is Önre, a korára, a fiatalságára, arra, hogy még azt csinál, amit akar. És mi az amit szerintem akarjon?

Töltse ki a díjmentes Önbizalomtesztet

Ismerje meg magát, és javítson, mert én tudom, hogy ha nem szolgáltatja ki magát másoknak, akkor rendbe jönnek a dolgai. Ha észreveszi, hogy csak akkor rossz “pofozó zsáknak” lenni, ha ezt mártírként éli meg. Ha viszont tudatosan, azaz megnézi, és megismeri, feltérképezi azt, aki “üti” mindjárt rá fog jönni, hogy azok a rosszindulatú kollégák, még Önnél is nagyobb bajban vannak. Ez a felismerés bár jó érzés szokott lenni, de Önön nem segít. Attól Önnek nem lesz jobb, hogy látja majd, hogy az irigyek és a gonoszok milyen mennyiségű komplexussal, téveszmékkel, rögeszmékkel élnek együtt és éppen ezért Önt, a leggyengébbnek tűnőt inzultálják.

A felismerés és megismerés, csak arra jó, hogy észre veszi, és nem veszi magára az Önre zúduló negatív hullámokat. Lepattan majd Önről és mivel nem inge nem veszi magára. Otthagyja annál a mérget, a gorombaságot, a szitkot, a gyűlölködést annál, akinek a száján kijön. Az az Övé és Önnek semmi köze hozzá. Csak tudja, hogy a kollégája, akit elhagyott a felesége nem Önnel kiabál, hanem volt asszonnyal, és csak éppen Ön van ott, mint villámhárító.

Csak tudja, hogy a majd 110 kilós kolléga minden nap, a hatalmas hasa miatt még a cipőbefűzés is iszonyú nehéz. Sőt. Lehet, hogy tegnap beszorult a kádba és ezért mérges magára, hiszen évek óta nem tud lefogyni.. Kérem én: van Önnek köze ahhoz, hogy a kollégája mennyit eszik?* Nincs, és nem is volt, és jó hírem van, nem is lesz.

Női önbizalom titkos tükre – Önbizalom fejlesztő könyv megrendelés

Mi a megoldás első teendője? Kezdje el az Önbizalmát megerősíteni, mert ezek azok a lépések, amelyeknek köszönhetően pár év múlva már egészen máshogyan fog bemenni a munkahelyére… Szerintem így lesz!

*természetesen, amit írtam csak kitaláció, a valósággal való egyezés csak a véletlen műve…

4990 Ft helyett

4450 Ft

4990 Ft helyett

4450 Ft

9980 Ft helyett

8000 Ft