Önbizalom növelés, negatív gondolatok ellen.

Meghatározza mindennapjait, hogy mit gondolnak Önről mások? Előfordul, hogy nem igazán figyel arra, hogy mi tenné Önt boldoggá, mert úgy gondolja mások jóléte sokkal előrébbvaló?

Női önbizalomedzőként gyakran beszélgetek olyan hölgyekkel, akik annyit csalódtak életük során, hogy alapvetően pesszimistán állnak terveikhez és önmagukhoz. Természetes, hogy a negatív tapasztalatok egy darabig mindenkit elkedvetlenítenek, de nem mindegy mennyi ideig!

Ne hagyja magán a sötét szemüveget, amin keresztül csak a rosszat látta, akármennyi és akármilyen nehézséggel kellett eddigi életében szembenéznie. Változtasson bátran szemléletmódján, kezdjen el ismét hinni és bízni önmagában, Haladjon lépésről lépésre!

Önbizalom növelés, negatív gondolatok ellen.

1. Nincs összehasonlítási alap

Azok, akiknek kevesebb az önbizalmuk, gyakran túl szigorúak önmagukkal szemben, rendszeresen hasonlítják magukat másokhoz. Pedig nincs két egyforma ember, mindig más élethelyzetekről, személyiségekről van szó, belátható, hogy senkit senkivel nem lehet összehasonlítani. Ez egyszerűen hangzik, mégis sok hozzám forduló hölgynek nehezére esik a másik ember pozitív teljesítménye vagy személyisége mellett nem leértékelni önmagát. Gondoljon arra, mennyire jó, hogy különbözőek az emberek. Eltér a személyiségünk, a testalkatunk, a bőrszínünk, az életfelfogásunk. Ezért nem létezik egy mindenkire alkalmazható életvezetési sikerrecept. Ami másnak bevált, az nem biztos, hogy Önnek is megoldást jelent a problémáira. Keresse meg a saját útját, és koncentráljon a céljára, ne arra, hogy ki hol tart!

Töltse ki a díjmentes Önbizalomtesztet

 

Ha valaki sikert ér el a környezetében, az ne kedvetlenítse el, merítsen erőt belőle! Ne arra gondoljon „én sose érem el, amit ő”, hanem arra, hogy: „ha neki sikerült, akkor én is elérem a célt, amit kitűztem magam elé.”

Önbizalom növelés, negatív gondolatok ellen.

2. Hibázni ér!

Azt látom, hogy a bizonytalanság forrása gyakran az, hogy amikor visszatekintenek egy múltbeli eseményre a hölgyek, azt kívánják, bárcsak mást tettek vagy mondtak volna. Ezek az aggodalmak csak a negatív, pesszimista önértékelést segítik elő. Emlékeztesse magát arra, hogy Ön minden szituációban a legjobbat próbálja magából kihozni, ezért nem érdemes apróságokon vagy a múlton rágódnia. Arra sem érdemes túl sok figyelmet fordítania, hogy mit gondolnak Önről mások. Azok, akik szeretik, feltétel nélkül, a valós személyisége miatt becsülik Önt. Azoknak a véleménye pedig, akik nem játszanak jelentős szerepet az életében, egyszerűen nem számít. Próbálja ki, sokkal szabadabb érzés, ha nem feszeng azon folyamatosan, hogy a külvilág miként fogja megítélni. Legyen ez a külvilág gondja, Ön fordítsa pozitív gondolatokra energiáit és kezdje el élvezni az életet.

Önbizalom növelés, negatív gondolatok ellen.

3. Újrakezdeni kötelező!

Ha nehéz időszakon megy keresztül, koncentráljon arra amiért hálás lehet az életben. Fedezze fel az összes tulajdonságát, jót és rosszat egyaránt! Ne kritizálja önmagát az esetleges gyengeségekért, hibákért, inkább lássa meg ezekben is a pozitívumokat. Próbáljon meg minden este három dolgot összeírni a napjából, amit elért és amire büszke. Lehet az három apróság is, mint, hogy végre sikerült elolvasnia egy könyvet, elmennie az edzőterembe, vagy szuper akciós áron vett öblítőt.

 

A szemléletváltásban, az önbizalom megerősítésében és az újrakezdésben segít a Női önbizalom titkos tükre című könyvem is, amiben többoldalnyi önfejlesztő feladatot talál. Ezekkel a feladatokkal arra szeretném ösztönözni, hogy vegye kezébe a saját életét, apró lépésenként építse, erősítse meg önbizalmát, hogy könnyedén megoldja azt az élethelyzetet, ami miatt most nem érzi boldognak magát. Élvezze újra az életet, töltődjön fel pozitív energiával és élje meg álmait! Ebben szeretnék segíteni Önnek is!

 

Kattintson a képre a részletekért!

 

4990 Ft helyett

4450 Ft

4990 Ft helyett

4450 Ft

9980 Ft helyett

8000 Ft