LélekFitnesz önbizalom tréning - cél az önbizalom növelés

AZ ÖNBIZALOM TRÉNING

Ez egy egész napos, kiscsoportos (15-20 fős), bensőséges hangulatú önbizalom tréning, amelynek célja az önbizalom növelése és a sikeres önmegvalósítás. A foglalkozás alatt feltárul Ön előtt az önbizalomhiány oka, személyre szabottan ismerheti meg a helyes önértékelés és a személyiségfejlesztés hatékony módszerét. Megtalálja azokat az okokat az életében, melyek felelősek azért, ha kisebbségi érzése van, ha határozatlannak érzi magát, vagy ha nincs magával megelégedve.

Olyan hölgyek vesznek részt ezen a sok gyakorlattal és beszélgetéssel tarkított tréningen, akik nincsenek magukkal teljesen megelégedve, illetve azt veszik észre magukon, hogy valamilyen ismeretlen okoknál fogva túlságosan meg akarnak felelni másoknak és ezért gyakran a háttérbe szorulnak, akik hisznek az élethosszig tartó személyiségfejlesztés fontosságában.

Az önbizalom tréning elsősorban azoknak a hölgyeknek szól, akik már meglátogatták az Önbizalom tükre előadásunkat, és tisztában vannak az ott megismert alapokkal, akik elhatározták, hogy konkrét gyakorlatokon keresztül fejlesztik akaraterejüket és önbecsülésüket.

Az önbizalom tréning idejének döntő többségében gyakorlati foglalkozások vannak, ami azt jelenti, hogy a röviden megismert elméleti részek begyakorlása, kidolgozása és csiszolása a főtevékenység. Valójában egy olyan önismereti tréninghez tudnám hasonlítani, amely egyetlen, ám életünk összes területére alapjaiban kiható területre fókuszál: az ÖNBIZALOM-ra.

Ha Ön is töltött már ki önismereti tesztet…

Ha hisz abban, hogy a magabiztosság és önbizalom alapvető tulajdonsága egy sikeres és boldog nőnek…

AKKOR A LEGJOBB HELYEN JÁR.

A foglalkozás végére Ön már életének több területére vonatkozóan rendelkezni fog olyan megoldásokkal, sőt tervekkel melyeket ezidáig nem látott és nem alakított ki, így nem sok esélye lehetett egy önbizalommal teli élet elérésére. A tréning végeztével hatékony módszerekkel felvértezve, új erővel foghat hozzá vágyott céljainak eléréséhez.

AZ ÖNBIZALOM TRÉNING MENETE

Miután a résztvevők megérkezése után mindenki kényelmesen és biztonsággal elhelyezkedett a teremben, elkezdődik a szeminárium. Az előadó gondoskodik arról, hogy senki ne érezze magát feszélyezetten, és hogy lehetősége legyen olyan mértékben belefolyni a kommunikációba, amennyire szüksége van rá.

Az önbizalom helyreállítása legfontosabb szabályainak és törvényszerűségeinek megismerését követően kis csoportokban beszélgetve végzik el a feladatokat úgy, hogy közben mindenki elgondolkozik a saját helyzetén, meghallgatja mások véleményét, tapasztalatait is. A program végére a résztvevők olyan új látás-, és gondolkozásmóddal rendelkeznek, amely kivezeti őket a csapdának érzett helyzetekből.

 

Az önbizalom tréning gyakorlatiasságának és jó hangulatának eredményeként Ön lelkileg stabilabban és reményekkel telve térhet haza. Már tudni fogja, mi mindent kell a mindennapi életben tennie, hogy helyreállítsa megtépázott önbecsülését.

Jelentkezzen itt, és hozza magával barátnőit is!

Jelentkezem “LélekFitnesz” című tréningre!

12 + 13 =