Léteznek energia vámpírok

Bizonyos ember- és jellemtípusok tényleg jobban rombolják az önbizalmat, és a legjobb ezeket elkerülni? Vagy van jobb megoldás? Ők az önbizalom-vámpírok.

Biztosan Ön is érezte és tapasztalta már, hogy egyes emberek közvetlen közelében, mintha az energiaszintje, az önbizalma és a saját komfortja megbillenne. Volt már ilyen? Ha igen, akkor bizonyára eltöprengett már rajta, mi ilyenkor a legjobb Önnek, és mikor tudja megőrizni saját önbizalmát. Ha mellőzi ezeket az embereket – kollégákat, barátokat, férfiakat -, vagy ha valami úton, módon, de megpróbál megoldást keresni erre.

Léteznek energia vámpírok

Kár volna tagadni, hogy számos olyan ismeretségre teszünk szert a mindennapokban, akiknek a társaságában nem érezzük jól magunkat, mintha magabiztosságunkat is lecsapolnák ilyenkor.

Nemcsak legenda,

önbizalom-vámpírok igenis léteznek.

Szenteltvíz és fokhagyma helyett

Mindenki jól ismeri a vámpír filmekből, hogy a vérszívók elleni harcban a szenteltvíz és a fokhagyma általában mindig működik. Ha mégsem, akkor meg annyira szexi a vámpír férfi, hogy menten mi is vámpírok akarunk lenni. De mielőtt belemélyednénk jobban az Alkonyat filmek részleteibe, helyette azon érdemes közösen elgondolkodnunk, hogyan és mivel vértezzük fel magunkat az önbizalom-vámpírok ellen a való életben?

Inkább erősödjön meg!

Tapasztalatom szerint erre az a legjobb technika, ha megerősítjük magunkat. Megerősítjük az önbizalmunkat. Erről már sokat beszéltünk, de sosem lehet eleget. Az önbizalom tréningezése nem egy elhanyagolható, vagy egyszeri feladat. Hölgyeim, erre bizony energiát kell áldozni. És hát végső soron az sem lehet mindig megoldás, hogy ha valaki csorbítja a magabiztosságunkat, vagy leszív minket, vagy megpróbál bennünk kisebbségi érzéseket kelteni, akkor elkerüljük végleg.

A könyvben további segítséget találsz a megerősítéshez, kattints a képre!

A női önbizalom titkos tükre

Hiszen nem lehet emiatt mindig munkahelyet váltani,

vagy lecserélni egy családtagot vagy barátot.

Éppen ezért kell folyamatosan edzeni és edzeni, de nemcsak az edzőteremben ám,

 hanem a lelkünkben, a szívünkben, a hozzáállásunkban.

A saját magunkhoz való hozzáállásban.

Klikkeljen a linkre és kezdjük is az edzést!

Harcoljunk együtt közösen az önbizalom-vámpírok ellen!

  >>ÖNBIZALOMEDZÉS<<

4990 Ft helyett

4450 Ft

4990 Ft helyett

4450 Ft

9980 Ft helyett

8000 Ft