Sokáig gondolkoztam, hogy írjak-e Önnek, de végül szükségét éreztem annak, hogy levélben valamilyen tanácsot kaphassak, hogyan tovább.

19 éves vagyok, de már rengeteg csalódás van a hátam mögött. Eddig mindegyikből kilábaltam valahogy, de ami most történt, eléggé lesújtott. Úgy éreztem, megtaláltam azt a valakit, aki mellett boldog lehetek végre. Odafigyelt rám, sok közös program, érdeklődött irántam, kedveskedett mindennel, amivel csak lehetett. Közös terveket szövögetett, ezért volt más a szememben. Nem régóta ismerem, sok randevúnk volt már, de még nem voltunk kapcsolatban, közösen megbeszéltük, hogy nem szeretnénk sietni, tekintettel arra, hogy mindkettőnk eléggé pórul járt kapcsolatok terén.
Én voltam neki az Angyal, a tökéletes – addig a szerdáig, amikor is azt mondta, besokallt, elege lett, nem volt jó, hogy benne van a hiba, mert nem tudja lezárni a múltját.

Nem hiszek neki, üres magyarázatok, magamban keresem a hibát, tudom, hogy nem szabad, de nem tudok mit tenni, mert hiányzik nekem, hiányzik az, amit nyújtott, és nem értem őt, hogy mi változtatta hirtelen meg az álláspontját.

Lehet, hogy nem kellett volna írnom, de úgy vélem, Öntől kaphatok valami jó tanácsot, hogy ismét erőre kapjak lelkileg.

Kedves Levélíró!

19 évesen rengeteg csalódással élni bizony nem lehet könnyű, hiszen ez a korszak az, amely még kapcsolati szempontból talán közelebb van a kamasz szerelemhez, mint a „holtomiglan-holtodiglan” kapcsolatokhoz. Az az érzésem, hogy nagyon-nagyon, talán kicsit túl nagyon is akar tartozni valakihez. Hiszen, ha „rengeteg csalódásból” kellett „kilábalnia valahogy”, akkor azt sugallja felém, hogy a kapcsolataiba nagyon hamar bevonódik és talán még egy kicsit többet is belelát, mint amennyi benne van. Ez persze nem baj. Csak akkor lesz az, ha az érdekek nem találkoznak.

Töltse ki a díjmentes Önbizalomtesztet

Ha valaki Angyalkájává vált, és aztán egyszer csak az a valaki eltávolodott az ő Angyalkájától, akkor nem Önben van a hiba – pestiesen úgy mondják, hogy a hiba nem az Ön készülékedben van! Sőt. A „hálózat” a hibás. A pasik furcsa hálózata. Bizton állíthatom, hogy attól a fiútól nem kaphatta volna meg azt, amit szeretett volna. Miért? Mert Ön még máshogyan gondolkozik, és már most többet, jobbat lenne képes adni egy férfinak – de nem egy pasinak. Higgye el, mint férfiember mondom, fiatal koromban én is voltam így.

Az őrület egy válfaja, mikor a pasik mennek, és akarnak, és hódítanak, és szépeket mondanak, és terveznek, és latolgatnak, és becéznek, és Angyalkáznak – egyszóval hazudoznak. Miért? Nyílván csak és kizárólag szexuális vágyaik miatt. Azért van ez, mert az a világ, amelyikben élünk – és tisztelet a kivételeknek – valahogy erre rendezkedett be. Ez az általános. Ez a standard. Nem lehet rajta csodálkozni. Elítélni lehet, ellenvéleményt mondani lehet, sőt kell is. De ettől még az a pasi, pasi marad, mert a világ másik fele – azaz a hímek csoportja – ha a fene fenét eszik is, akkor is a saját szemüvegén keresztül látja majd a Nőket, azaz Önt.
Mindazonáltal a következő ismeretségénél ne indítson bizalmatlansággal. Mire gondolok? Nem szerencsés az előző csalódásokat azonnal az udvarló nyakába varrni. „Rengeteg csalódásom volt” úgy hangzik a pasik fejében: „kösd föl a gatyád és ne merészelj olyat tenni, amit én nem szeretnék…” ! Ennek nagyon-nagyon nehéz megfelelni. Miért? Mert a világ másik fele – a pasik – sajátosan a pasiságukból fakadó elvárásokkal érkeznek meg a kapcsolatba. Ezt kell összehozni. A „nem akarok csalódni” felszólítás, indítást csak és kizárólag az egyetlen, a kivétel érti és értheti. Mert Ő annyira biztos az Ön iránti szerelemben, hogy persze, hogy nem fog csalódást okozni….
Hogy Ő hol található? Valahol. Keresni kell! És meg is lehet találni.

Ajánlom figyelmébe a könyvemet, mely segíthet stabilabb lábakon állni – Legyen Önbizalma, hogy meg tudja csinálni.

4990 Ft helyett

4450 Ft

4990 Ft helyett

4450 Ft

9980 Ft helyett

8000 Ft