Minap egy izgalmas, tartalmas beszélgetést folytattam az egyik barátommal, az életről. A diskurzus végére egy rendkívül beszédes „képet” sikerült összeraknunk.

Mi, emberek, csak folyamatosan futunk a sötétbe, rohanunk bele az éjszakába, a bizonytalanba, tulajdonképpen a jövőbe. Alattunk fut az ismeretlen út, bele a koromsötét, ködös, de reményekkel és várakozásokkal teli homályba.

Fogalmunk sincs, hogy hol van gödör, mikor kezdődik a kanyar, merre van a legközelebbi pihenő. De van egy célunk: hogy eljussunk egy meleg, hívogató menedékbe.

Abból próbálunk következtetni, hogy hol van a következő gödör vagy kanyar, hogy eddig milyen kanyarokkal találkoztunk, mikor kerültünk ki sikeresen egy gödröt, milyen gödrökbe léptünk bele, vagy milyeneket ugrottunk át. Tulajdonképpen ilyenformán gondolkodunk: mivel az előző kanyar 200 méterre volt, az azt megelőző pedig 400 méterre, így a következő 200 méterre lehet…


Ez nagy merészség, nem túl biztos előrelátás, de rohanunk, mert kell, mert nincs más választásunk.

Sok gödör, kanyar, árok után elkezd fejlődni a megérzésünk. Kinek jobban, kinek kevésbé.

De a helyzet önmagában faramuci. Próbáljuk előre látni, az előre láthatatlant. Próbáljuk kitalálni a kitalálhatatlant.

De futni kell, mert ez az élet!

A gödrök és kanyarok sok sérülést okozhatnak számunkra, de ezek nélkül túlságosan sima és egysíkú lenne az út. Mindezek az akadályok kellenek ahhoz, hogy a sötétségben néha fényre is találhassunk. De nyilván erre csak akkor van lehetőség, ha sikerül átugrani azokat a bizonyos gödröket és bevenni a legnagyobb kanyarokat is. Célom, hogy mindehhez segítséget nyújtsak a hölgyek számára.

Ha úgy érzi, hogy némi segítségre van szüksége az akadályok leküzdésében és többet akar tudni az életről, olvassa el a könyveimet.

Az alábbi képekre kattintva több információt is megtudhat róluk.

Ha bármilyen kérdése van, nyugodtan írjon nekem, illetve örülök minden visszajelzésnek is!

Jó olvasást!

 

Kitartást és fejlődést kívánok,

Marozsák Szabolcs

Női önbizalomedző

4990 Ft helyett

4450 Ft

4990 Ft helyett

4450 Ft

9980 Ft helyett

8000 Ft