Szakíts, ha bírsz!

A szakítás sosem könnyű, ezt kár is volna tagadni. Felmerül bennem a kérdés, hogy a szakítás önbizalom kérdése? Az szakít, aki az erősebb? Aki magabiztosabb? De vajon mikor sérülünk inkább, ha minket dobnak, vagy éppen fordítva?

Vagyis melyik a rosszabb: ha Önnel szakítanak, vagy ha Ön szakít?

Tapasztalatok

Izgalmas volt megkérdezi erről a hölgyeket, és a válaszadók 84 %-ka úgy gondolja, sokkal rosszabb, ha vele szakít a párjuk.

Mert úgy érzik, ezerszer jobban sérülnek – lelkileg, érzelmileg és önbizalmilag is –ha ott hagyja őket a férfi.

Egy ilyen szakítás után mindenképp érdemes kitölteni az önbizalom tesztet, amit első könyvemben is megtalál.

Klikkeljen bátran ide!

Jelek

Sokszor akkor is váratlan pofon a szakítás, amikor vannak arra utaló jelek, előrezgések, hogy nem minden működik jól. Talán sokszor még mi magunk sem vagyunk boldogok a kapcsolatban, mégsem lépünk ki, mégsem szakítunk. Látjuk a jeleket, de nem veszünk róluk tudomást. Mert sokszor kényelmes és könnyű benne maradni egy kapcsolatban.

Mert nem vagyunk elég magabiztosak ahhoz, hogy mi szakítsunk.

Ön volt már hasonló helyzetben?

Hogy inkább megúszta a szakítást, vagy áthárította a döntést a  másikra?

Menni vagy maradni?

Egyik sem könnyű… De ha többször észrevette már, hogy inkább kivárta a szakítást, mint megtette volna saját maga, akkor ezért érdemes edzeni saját önbizalmát. Tréningezni kell magát, hogy képes legyen meghozni egy ilyen döntést, ami hatással van Önre, ne pedig csak elszenvedje a szakítást, és annak minden következményét. Ha nem boldog a kapcsolatban, nem szabad benne maradnia…

Szakíts ha bírsz

Ha magabiztos tud lenni, akkor a szakítás lehet egy közös döntés a párjával, amiből talán még tanulhat is valamit. Hosszabb távon megéri majd Önnek, ha így kezeli a szakításukat.

Kezdjen el Ön is edzeni!

Ezeket a helyzeteket utólag és előre is lehet gyakorolni, Ön is tudja fejleszteni magát, és az önbizalmát.

Kattinson át a tesztre és kezdjük el együtt  az edzést!

Az Új élet szakítás után című könyv is ebben segít! Elolvasása után Ön is megértheti a párkapcsolatok dinamikáját, saját érzéseit, és sokkal tudatosabb, sikeresebb lehet a párkeresésben és az önbizalom fejlesztésében. Visszatérhet életébe a vidámság, magabiztosság, elkezdheti kialakítani az ÚJ életét azok szerint, amiket a könyvben tanult, így egy hosszú távon fenntartható, boldog életet alakíthat ki. A könyv egy útmutató lehet egy új élethez!

A könyvben található gyakorlatok segítenek, hogy megértse milyen a valóban Önhöz illő társ. Lépésről-lépésre végigvezeti Önt a folyamaton, aminek a végére érve egy tiszta képet kap saját érzelmeiről, vágyairól és céljairól.

Ha Ön is kedvet kapott, és szeretne segítséget kapni a fejlődésben, akkor csak annyit kell tennie, hogy a képre kattintva megrendeli a könyvet!

Ha bármilyen kérdése van, nyugodtan írjon nekem, és szívesen várok minden visszajelzést is!

Ne féljen segítséget kérni új életéhez! Nyugodtan írhat nekem a weboldalon található elérhetőségek egyikén, vagy akár Facebook oldalamon.

Jó olvasást!

Kitartást és fejlődést kívánok,

Marozsák Szabolcs

Női önbizalomedző