A szakítás sosem könnyű, ezt kár is volna tagadni. Felmerül bennem a kérdés, hogy a szakítás önbizalom kérdése? Az szakít, aki az erősebb? Aki magabiztosabb? De vajon mikor sérülünk inkább, ha minket dobnak, vagy éppen fordítva?

Vagyis melyik a rosszabb: ha Önnel szakítanak, vagy ha Ön szakít?

Tapasztalatok

Izgalmas volt megkérdezi erről a hölgyeket, és a válaszadók 84 %-ka úgy gondolja, sokkal rosszabb, ha vele szakít a párjuk.

Mert úgy érzik, ezerszer jobban sérülnek – lelkileg, érzelmileg és önbizalmilag is –ha ott hagyja őket a férfi.

Egy ilyen szakítás után mindenképp érdemes kitölteni az önbizalom tesztet, amit első könyvemben is megtalál.

Klikkeljen bátran ide!

Jelek

Sokszor akkor is váratlan pofon a szakítás, amikor vannak arra utaló jelek, előrezgések, hogy nem minden működik jól. Talán sokszor még mi magunk sem vagyunk boldogok a kapcsolatban, mégsem lépünk ki, mégsem szakítunk. Látjuk a jeleket, de nem veszünk róluk tudomást. Mert sokszor kényelmes és könnyű benne maradni egy kapcsolatban.

Mert nem vagyunk elég magabiztosak ahhoz, hogy mi szakítsunk.

Ön volt már hasonló helyzetben?

Hogy inkább megúszta a szakítást, vagy áthárította a döntést a  másikra?

Menni vagy maradni?

Egyik sem könnyű… De ha többször észrevette már, hogy inkább kivárta a szakítást, mint megtette volna saját maga, akkor ezért érdemes edzeni saját önbizalmát. Tréningezni kell magát, hogy képes legyen meghozni egy ilyen döntést, ami hatással van Önre, ne pedig csak elszenvedje a szakítást, és annak minden következményét. Ha nem boldog a kapcsolatban, nem szabad benne maradnia…

Szakíts ha bírsz

Ha magabiztos tud lenni, akkor a szakítás lehet egy közös döntés a párjával, amiből talán még tanulhat is valamit. Hosszabb távon megéri majd Önnek, ha így kezeli a szakításukat.

Kezdjen el Ön is edzeni!

Ezeket a helyzeteket utólag és előre is lehet gyakorolni, Ön is tudja fejleszteni magát, és az önbizalmát.

Kattinson át a tesztre és kezdjük el együtt  az edzést!

Az Új élet szakítás után című könyv is ebben segít! Elolvasása után Ön is megértheti a párkapcsolatok dinamikáját, saját érzéseit, és sokkal tudatosabb, sikeresebb lehet a párkeresésben és az önbizalom fejlesztésében. Visszatérhet életébe a vidámság, magabiztosság, elkezdheti kialakítani az ÚJ életét azok szerint, amiket a könyvben tanult, így egy hosszú távon fenntartható, boldog életet alakíthat ki. A könyv egy útmutató lehet egy új élethez!

A könyvben található gyakorlatok segítenek, hogy megértse milyen a valóban Önhöz illő társ. Lépésről-lépésre végigvezeti Önt a folyamaton, aminek a végére érve egy tiszta képet kap saját érzelmeiről, vágyairól és céljairól.

Ha Ön is kedvet kapott, és szeretne segítséget kapni a fejlődésben, akkor csak annyit kell tennie, hogy a képre kattintva megrendeli a könyvet!

Ha bármilyen kérdése van, nyugodtan írjon nekem, és szívesen várok minden visszajelzést is!

Ne féljen segítséget kérni új életéhez! Nyugodtan írhat nekem a weboldalon található elérhetőségek egyikén, vagy akár Facebook oldalamon.

Jó olvasást!

Kitartást és fejlődést kívánok,

Marozsák Szabolcs

Női önbizalomedző

4990 Ft helyett

4450 Ft

4990 Ft helyett

4450 Ft

9980 Ft helyett

8000 Ft