„A nők jelentős része sokkal előrébb helyezi a családjáról való gondoskodást a saját egészségénél” – derült ki egy közelmúltban készített, a női egészségtudatosságot felmérő kutatásból.
Önre is igaz ez az állítás?

A legtöbb nő úgy érzi, hogy mindenekelőtt a legfontosabb feladata, hogy kellő biztonságot nyújtson a családjának, párjának. Ezért képes mindent megtenni és előfordul, vagy inkább a kutatás alapján helyesebb úgy fogalmazni, hogy jellemzően ennek alárendeli szükségleteit.  Ezért történhet meg, hogy a saját testének, lelkének jelzéseire inkább nem figyel, háttérbe szorítja azokat, mondván, hogy számtalan teendője mellett csak ritkán talál időt saját magára. Miért gondolja úgy, hogy Önnek fel kell áldoznia magát a család vagy párkapcsolat oltárán?Töltse ki a díjmentes Önbizalomtesztet

Hölgyekkel folytatott beszélgetéseimből az derült ki, hogy sokan egyfajta kisebbségi érzés miatt tesznek így. Bűntudatot élnek át, ha csak egy pillanatig is saját magukkal és nem valaki más igényeivel vannak elfoglalva. Ez pedig összefüggésben áll a gyenge önértékeléssel. Ha az önértékelési probléma nem válik tudatossá, hanem elnyomják és olyan pótcselekvésekkel kompenzálják, mint a másokkal való túlzott törődés, akkor gyakran jelentkeznek stressz okozta betegségek. Itt pedig elkezdődik egy olyan folyamat, aminek csak rossz vége lehet. A stressz és a szorongás betegségek kialakulásához vezethet, amint jellemzően nem vizsgáltatnak ki, mert a kisebbségi érzés miatt nem tartják fontosnak.

Keresse meg a kiutat ebből a csapdából mielőbb. Hiszen Ön igenis fontos és értékes nő, akinek ahhoz, hogy harmonikus életet élhessen, igenis törődnie kell saját magával. Ahhoz, hogy ki tudjon tekinteni ebből a körforgásból, egyszerűen találja meg azt, ami feltölti energiával.  Nem kell itt drasztikus változásokra vagy nagy dolgokra gondolni, egészen apró dolgok is megfelelőek lesznek. Gondolja végig, hogy mi az a kikapcsolódási forma, ami az élete része volt régen, de ma már nincsen rá ideje. Amit az évek során elhanyagolt a rengeteg elfoglaltsága miatt. Iktassa vissza ezeket az életébe, vagy keressen más olyan tevékenységet, amiben örömét leli és sikerélményt ad. Ne aggódjon, hogy rengeteg idejét fogja ez igénybe venni, egy kellemes séta, vagy egy magazin átlapozása csak a maga örömére is megfelel kezdetben. Tanuljon új dolgokat, vegyen magának új könyveket, főzze meg azt az ételt amit senki nem szeret a családban, csak Ön!

Kezdjen el tudatosan odafigyelni önmagára. Vegye sorba, hogy milyen egészségügyi problémái vannak, amivel foglalkoznia kell és kezdjen el aktívan tenni azért, hogy megőrizze egészségi állapotát.Női önbizalom titkos tükre – Önbizalom fejlesztő könyv megrendelés

Már ezektől az apróságoktól is jobban fogja érezni magát, de arra biztatom, hogy ne érje be ennyivel, vegye kezébe élete irányítását. Tegyen aktívan minden nap valamit a saját jól léte érdekében. Az ehhez szükséges szemléletváltásban és az önbizalom megerősítésében segít a Női önbizalom titkos tükre című könyvem, amiben többoldalnyi önfejlesztő feladatot talál. Ezekkel a feladatokkal lépésről lépésre újra megismerheti önmagát, felfedezheti a harmonikusabb életéhez vezető utat.

4990 Ft helyett

4450 Ft

4990 Ft helyett

4450 Ft

9980 Ft helyett

8000 Ft