Számít milyen pasival vagyunk?

Mindig érdeklődve hallgatom azokat a hölgyeket, akik azzal a problémával keresnek fel, hogy hiába minden, a párjuk nem hajlandó „valahogyan” viselkedni, így a párkapcsolat megsínyli. Önnel volt már olyan, hogy összejött valakivel, dúlt a szerelem, majd pár hónap elteltével elgondolkodott rajta, hogy nem is igazán illenek egymáshoz? Vajon van jövője egy olyan párkapcsolatnak, ahol „bele kell faragni” partnerünket az elképzelt szerepébe?

Töltse ki a díjmentes Önbizalomtesztet

Csiszolni még talán, de faragni?

Én azt gondolom hölgyeim, hogy olyan kapcsolatba érdemes teljes odaadással beletenni magunkat, amiben a partnerek egyenrangúnak érezhetik magukat. Nem biztos, hogy kifizetődő taktika megalkuvónak lenni azzal a feltevéssel, hogy majd rafináltan és taktikával megváltoztatjuk kiszemeltünket. A nőnek legyen tartása, válasszon olyan, hozzá illő partnert, akire büszke lehet, akivel kölcsönösen tisztelik egymást, önmagukért.  Női önbizalomedzőként úgy gondolom, hogy ahogy egy férfit, úgy egy nőt is minősít, hogy milyen párt választ maga mellé. A Facebook oldalamon feltettem ezzel kapcsolatban egy kérdést. Arra voltam kíváncsi, hogy követőim mit gondolnak arról, az állításról, hogy „A nőt minősíti a párja kinézete.” A közel 2 ezer válaszadó 61%-a értett egyet velem ezzel kapcsolatban. Én úgy gondolom, hogy a nőt bizony minősíti a párja kinézete.

Számít milyen pasival vagyunk?

Persze az is igaz, hogy a férfiak jobban formálhatók és az is meglehet, hogy a nő legfőbb feladata, tényleg az, hogy visszavezesse őt a lelkéhez. Ez viszont nem azt jelenti, hogy tetőtől talpig meg lehet vagy meg kéne valakit változtatni azért, hogy megfeleljen egy fejünkben élő álomképnek. A hölgyek sokszor szenzitívebbek, ebből fakadóan pedig hajlamosak olyan képet kialakítani a nagy Ő-ről, amit a környezetük elvár tőlük, pusztán megfelelési kényszerből. Ezért alárendelhetik partnerválasztásuk szempontjait annak, hogy a családjuk, a barátnőik, a külvilág mit vár el. Ezek közül a szempontok közül az egyik, sokak számára legfontosabb, a külső, vagyis a fizikai megjelenés. A legtöbb hölgy itt kezdi a farigcsálást.

Női önbizalom titkos tükre – Önbizalom fejlesztő könyv megrendelés

Mikor képzeli el a saját ideálját?

Nem gondolja, hogy a sok boldogtalan párkapcsolat nagy része éppen abból fakad, hogy nem azt keressük, akit valójában szeretnénk magunk mellett látni? Elgondolkodott azon valaha, hogy milyen külső-belső tulajdonságai vannak az Ön számára ideális férfinak? Valaki olyannak, akit nem kell valamilyenné formálni, akire nem „alapanyagként”, hanem igazi társként tekinthet. Ehhez persze először Önmagunk ismeretére és egy egészséges önértékelésre van szükség! Emellett pedig arra, hogy megtanuljuk a külvilág elvárásait a helyükön kezelni, vagyis merjük vállalni a saját elképzeléseinket. Mindehhez pedig egészséges önbizalomra van szükség.

Önnek helyén van az önbizalma? Tudja meg most, töltse ki a tesztet!

Nehogy ráfaragjon a végén!

Ha hajlandóak vagyunk a megalkuvásra, és egy gyengébb pillanatunkban a jó alapanyag, egy befolyásolható, formálható társ mellett döntünk, azzal csak magunkat húzzuk a mélybe. Erősen önbizalom romboló lehet egy olyan párkapcsolat, amiben az egyik fél azt érzi, leértékeli magát, kellemetlen helyzetekbe hozza partnere, esetleg észreveszi, hogy mások furcsán néznek Önökre.

Szégyenként élheti meg, ha nem olyan férfival él együtt, akivel szeretne. Egy ilyen kapcsolat legrosszabb forgatókönyve az, ha a hölgyek lentebb adnak elvárásaikból és ők alakulnak a férfi mellé, sokszor egyáltalán nem előnyükre. Ne legyen megalkuvó, higgye el, hogy megérdemel egy igazi társat, egy jól működő párkapcsolatot.

Számít milyen pasival vagyunk?Ha úgy gondolja, hogy még nincs kellő önbizalma ahhoz, hogy ebben képes legyen bízni, olvassa el a Női önbizalom titkos tükre című könyvemet, találja meg az erős önértékeléshez vezető utat, azon keresztül pedig az Önhöz illő, ideális partnert!

4990 Ft helyett

4450 Ft

4990 Ft helyett

4450 Ft

9980 Ft helyett

8000 Ft