Egyedül van, a szerelem már jó ideje elkerüli, és ez az önbecsülésén is jócskán meglátszik? Alapjáratban egy magabiztos nő lenne, tele önbizalommal, mégis úgy érzi, hogy a párkapcsolati kudarcok miatt az egész élete kifolyik a kezéből? A belső frusztrációját tovább súlyosbítja, hogy a környezete, a társadalom, az édesanyja, vagy éppen a szomszéd néni folyamatosan azon agonizálnak, hogy még mindig magában van?

Íme néhány tipp, amellyel megtépázott önbizalmát kicsit formába hozhatja.

Mert jobb, ha tudja, a magabiztos nőkre hamarabb rátalál a szerelem. 

A külvilág mindig különleges lényként kezeli a szingli lányokat. Azt feltételezik róluk, hogy erősek, magabiztosak, és csakis azért vannak egyedül, mert nem is vágynak társra, túlzottan kemények, és ezzel szándékosan elriasztják maguktól a férfiakat. Meglehet, hogy a kezdetekkor a szingli fogalma eredetileg ezt jelentette, de ma már minden egyedülálló lányra ezt mondja a 21. század társadalma. Azonban nem minden szingli olyan talpraesett és önbizalommal teli, mint a Szex és New York-os csajok. Akkor mégis hogyan tudják önbizalmukat kissé javítani, akik sokkal inkább átoknak érzik helyzetüket, semmint áldásnak?

1.    Élvezze ki az önállóság nyújtotta lehetőségeket!
Sem anyagilag, sem másként nem egyszerű az egyedülálló élet. Önnek azonban minden valószínűség szerint sikerül megoldania ezt a nehézséget, hiszen nincs társa, mégis képes az önálló életre. Ez elismerésre méltó teljesítmény, és csupán igen kevés nő képes erre, ezért legyen büszke magára! Használja ki azokat a lehetőségeket, amelyeket a párkapcsolatban élő barátnői nem ismerhetnek. Nézze végig például a Született feleségek összes évadját. Egyen fagyit hajnali háromkor az ágyban! Vagy éppen lazuljon akár órákig egy finom, illóolajos fürdőben! Mindezeket egy férfi mellett nehezen tudná kivitelezni. Le a kompromisszumokkal! Legalábbis a szinglilét erejéig.


2.    Törődjön többet a testével!
Ne szomorkodjon azon, hogy egy fárasztó munkanap után nincs, aki hazavárja. Inkább használja ki a szabadidejét hasznosan és élménydúsan! Eddzen, járjon szépítő-, kényeztető kezelésekre, vagy bárhová, amitől testileg vagy lelkileg jobban érzi majd magát. Ha a sportot választja, több jótékony hatást is tapasztalhat idővel. Hatékonyabban kezeli majd a stresszt, boldoggá teszi és ráadásul még bomba alakja is lesz. Az edzések hatására egyre elégedettebb lesz magával, és sokkal magabiztosabban fogja élni az életét.

 

 

 

3.    Sohasem lehetnek túlzott igényei!
Ha valaki sokáig él szingliként, hajlamos a környezete az illető túlzott igényeit a hiba okának beállítani. Ez azonban az egyik legnagyobb tévhit. Hiszen aki úgy érzi, hogy egy férfihoz túl kevés, nem elég szép vagy okos, azáltal önmagát értékeli alul. Természetesen fontos a reális énkép, amely kialakításában segíthet néhány igaz barát és az önismeret. Ha azonban pontosan látja, Ön mit tud nyújtani egy férfinak, ne érje be kevesebbel.


4.    Élvezze a szabadságot!
Ha valaki szingli, párkapcsolatra vágyik. Ha azonban valakire rátalált a szerelem, az érzelmek csillapodása után nosztalgikus érzelmekkel tekint az egyedülálló barátnőire. Nincs, aki számon kérje, mikor és hová megy. Vagy éppen meddig marad. Kivel és miért beszél, csetel, email-ezik. Akár minden nap másik férfival randizhat. És egy-egy randi végeredménye is csak Önön múlik. Azt eszik, azt néz a tévében és akkor fekszik le vagy kel fel, amikor csak akar. Élvezze ki ezt a szabadság nyújtotta lehetőséget, mert nem tart örökké. Egyszer mindenki megtalálja a szerelmet.

 

 

 

5. Használja ki a magányos órákat arra, hogy kiléphessen a szinglilétből!

Vannak olyan hölgyek, akik a magányos női karaktert tűzték ki életcélul, és akár egész életükben boldogok is így. Vagy legalábbis így vélik. A nők többsége azonban alapvetően hisz abban az örök érvényű igazságban, hogy az ember alapvetően társas lény. Ha nem akar végleg szingli maradni, tegyen érte tudatosan.

Tartsa észben, hogy csakis azért vagyunk bizonyos helyzetben, mert mi hoztuk létre azt. Hajlamosak vagyunk ugyan a felelősség áthárítására, de amíg nem látjuk be, hogy mindenért mi vagyunk a felelősek, életünk nehézségeit nem tudjuk megoldani. Mert bizony azok maguktól nem oldódnak meg. Ismétlem, ha nem akar szingli lenni valaki, akkor meg kell találni magában azt az okot vagy okokat, amelyek jelenleg megakadályozzák, hogy megtalálja és megtartsa azt a párt, akire vágyik. Nyilván ez nem könnyű feladat, mert ha könnyű lenne, nem létezne a szingli életforma. Minden egyedülálló nőnek van valami a személyiségében, viselkedésében, önmagához való viszonyában, amivel előidézi ezt az állapotot.

Tehát a legfontosabb dolog az, hogy bármi áron megtalálja azt a tényezőt, ami meggátolja Önt egy boldog párkapcsolat elérésében.

Meg vagyok arról győződve, hogy amikor az ember egyedül van, az önbecsülése nem teljes. Már csak azért sem, mert nem képes elérni a célját, hogy egy boldog pár egyik fele legyen. Persze, mindenki azt mond, amit akar, és azt tettet, amit akar, de ha őszinték akarunk lenni magunkhoz, akkor…

Ezt a kérdést érdemes megközelíteni az önbizalom oldaláról is, hiszen egy magabiztos nő az élet minden területén sokkal sikeresebb. Az önbecsülés helyreállításának megvannak a konkrét módszerei. Én mint Női Önbizalom Edző ebben tudok segíteni a fejlődni vágyó hölgyeknek.

A Női önbizalom titkos tükre előadásomon és a LélekFitnesz című tréningemen ezekkel a témákkal is foglalkozunk. Ha bizonytalan vagy, esetleg nem érzed magad magabiztosnak jelentkezz az előadásomra és a tréningre!

 

jelentkezz az előadásra

4990 Ft helyett

4450 Ft

4990 Ft helyett

4450 Ft

9980 Ft helyett

8000 Ft