Már volt szerencsém pályafutásom során Debreczeni Zitával találkozni, akiről mindig azt gondoltam, hogy a magyar sztárvilág egyik legmosolygósabb, és legszimpatikusabb résztvevője. Kíváncsi voltam, hogy a magyar szépség hogyan vélekedik az önbizalomról, és miért állt át a kamera túloldalára néhány éve.
Tarts velünk! :)

-Az emberek általában azokról az emberekről akik ismertek, legfőképp azokról akik a szépségükkel váltak ismertté,- mindig azt gondolják, hogy nekik van önbizalmuk.Te ezt hogy látod?
-Véleményem szerint ez nem igaz. Sőt, leginkább nekik nincs. Én elsősorban magamról tudok csak beszélni. Rólam tudni kell, hogy én mindig kicsit fiúsabb voltam. A bátyámék mellett nem a kislányos oldalam vagy személyiségem fejlődött ki, és apukám sem dicsérte túl sokszor a lányos szépségem. Volt például, hogy fiúsra vágta a hajam. Így azt hiszem nem kell tovább magyaráznom, hogy miért nem voltam soha királylány típus. De alapvetően ez nem is hiányzott nekem akkoriban.

Töltse ki a díjmentes Önbizalomtesztet

 

-Tinikorodban hogy álltál a fiúkkal? Gondolom ostromoltak!? :)
– Tévedsz! Az általános iskolában tűnt fel először, hogy egy fiú elkezdett udvarolni, de először azt gondoltam, hogy csak sajnálatból teszi. :) Az általános iskola végéig nekem soha nem udvarolt senki, utána változott meg valahogy ez a tendencia.

-Szerinted a nőknek szükségük van arra, hogy a külvilág visszaigazolja szépségüket, nőiességüket?
-Igen, a nőknek mindig kell némi visszaigazolás. Fontos tudnunk, hogy a környezetünk, a világ ízig-vérig nőnek lát-e minket. Hiúak vagyunk, bár ezzel szerintem egészséges mértékig nincs baj.

-De át lehet esni ennek a visszaigazolásnak a keresésében a ló túloldalára?
-Bár én már annyira nem mozgok modellek között, valamint a szépségipartól is kissé eltávolodtam, de azt látom, hogy szép számmal akadnak, akik túlzásba viszik nőiességük kihangsúlyozását, és függnek a külvilág és az internet véleményétől.
Vannak hölgyek, akik már annyi szelfit raknak föl, illetve annyira görcsösen várják a visszaigazolást, hogy az már inkább az önbizalomhiány jeleit mutatja. Sok hölgy nagyon kivágott felsőkben, rövid szoknyában pózol, kizárólag azért, hogy lájkokat gyűjtsön. De ha egy fotó nem kap annyi lájkot amennyire ő gondol, azonnal elfogja a kudarc érzése, és kevesebbnek érzi magát a “sikertelenség” miatt.

Női önbizalom titkos tükre – Önbizalom fejlesztő könyv megrendelés

-Miért tartod fontosnak, hogy egy nőnek legyen önbizalma?
Az önbizalom szexi,vonzó. És mint tudjuk, a férfiakat igenis vonzza egy önbizalommal teli nő társasága. Itt is az egészséges egyensúlyra kell törekedni. Nem szabad elmenni a beképzeltség irányába, de szerintem kellő önbizalom nélkül egy nő már nagyon nehezen tud boldogulni a világban.

-Miért álltál át a kamera túloldalára? Miért vonzott a fotós szakma?
-Több évig modellkedtem, így nyilván hazudnék ha azt mondanám, hogy egyáltalán nem volt önbizalmam. Nagyon sok szép pillanatot és élményt köszönhetek a modellkarrieremnek, de úgy éreztem itt az idő váltani. Imádom megörökíteni a szép pillanatokat, a gyermekek fotózásáért pedig egyenesen rajongok. Éppen ezért lettem fotós, elvégeztem az iskolát, és mára már a fotózás vált a legnagyobb szerelmemmé. Persze néha még visszatérek a kamera elé, így aggodalomra semmi ok. A nőies és vidám Zita látható lesz még fotókon! :)

Izgalmas beszélgetésben volt részem Zitával, aki most sem okozott csalódást. A szépség és a tehetség könnyedén megfér egymás mellett, pedig ebben sokan kételkednek. Érdekes volt egy olyan nővel beszélgetni az önbizalom témájáról, akik előtte évekig a szépségéből élt, azzal vált híressé. Köszönöm Zita az idődet és az energiádat amit nekem szenteltél. Kívánom, hogy a további álmaid is váljanak valóra!

4990 Ft helyett

4450 Ft

4990 Ft helyett

4450 Ft

9980 Ft helyett

8000 Ft