Ismét bekerült az MCult nevű city-magazin nyomtatott példányába egy velem, mint Női Önbizalom Edzővel készült interjú. A print anyagok megtalálhatóak Budapest legdivatosabb szórakozóhelyein!

A mostani interjúban a nők önbizalmának aktuális helyzetét boncolgatjuk.

Mit gondolsz, 2015-ben mi a legnagyobb problémája a nőknek?

Ez ügyben adatokkal tudok szolgálni. A weboldalon van egy női önbizalom teszt, melyet már majdnem ötezer nő töltött ki tavaly szeptember óta. A teszt 46 kérdésből áll, egy ember éltének 46 részre bontása.

Minden egyes életterületükkel kapcsolatban 1-től 10-ig meghatározzák, hogy mennyire érzik magukat jól, hiszen akkor van valakinek önbizalma, ha minden kérdésre kilencest vagy tízest ad.

A miben a leggyengébbnek érzik az életüket, az az, hogy nincs elég pénzük és idejük arra, hogy kényeztessék magukat. De ide tartozik a sport is, mert nem sportolnak eleget. Ezekre adják a legkevesebb pontszámot maguknak. Utána jön az anyagi állapot, a szex és a gyerek. Ezt az öt dolgot tudnám kiemelni, mint legfontosabb eredmény.

Töltse ki a díjmentes Önbizalomtesztet

Az elmúlt 10 évben történt változás?

Szerintem nem, mert az emberek keveset változnak maguktól. Csak úgy nincs pozitív változás. Kevés ember foglalkozik a saját lelki állapotával, a lelki személyiségének alakításával. Mivel nem foglalkoznak vele, nem történik semmi, ha mégis, akkor az valamilyen katartikus élmény hatására.

4990 Ft helyett

4450 Ft

4990 Ft helyett

4450 Ft

9980 Ft helyett

8000 Ft