Újabb Interjú az MCult Magazinban a Női Önbizalom Edzővel!

Ismét bekerült az MCult nevű city-magazin nyomtatott példányába egy velem, mint Női Önbizalom Edzővel készült interjú. A print anyagok megtalálhatóak Budapest legdivatosabb szórakozóhelyein!

A mostani interjúban a nők önbizalmának aktuális helyzetét boncolgatjuk.

Mit gondolsz, 2015-ben mi a legnagyobb problémája a nőknek?

Ez ügyben adatokkal tudok szolgálni. A weboldalon van egy női önbizalom teszt, melyet már majdnem ötezer nő töltött ki tavaly szeptember óta. A teszt 46 kérdésből áll, egy ember éltének 46 részre bontása.

Minden egyes életterületükkel kapcsolatban 1-től 10-ig meghatározzák, hogy mennyire érzik magukat jól, hiszen akkor van valakinek önbizalma, ha minden kérdésre kilencest vagy tízest ad.

A miben a leggyengébbnek érzik az életüket, az az, hogy nincs elég pénzük és idejük arra, hogy kényeztessék magukat. De ide tartozik a sport is, mert nem sportolnak eleget. Ezekre adják a legkevesebb pontszámot maguknak. Utána jön az anyagi állapot, a szex és a gyerek. Ezt az öt dolgot tudnám kiemelni, mint legfontosabb eredmény.

Töltse ki a díjmentes Önbizalomtesztet

Az elmúlt 10 évben történt változás?

Szerintem nem, mert az emberek keveset változnak maguktól. Csak úgy nincs pozitív változás. Kevés ember foglalkozik a saját lelki állapotával, a lelki személyiségének alakításával. Mivel nem foglalkoznak vele, nem történik semmi, ha mégis, akkor az valamilyen katartikus élmény hatására.