Bizonyára már Ön is volt olyan élethelyzetben, vagy az is lehet, éppen most van benne, hogy felteszi magának a kérdést: Jó helyen vagyok az életemben? Ez az én utam? Persze, igaz a mondás, hogy “Járt utat a járatlanért el ne hagyd!”, de mi van akkor, ha egészen egyszerűen csak eltévedt?

Lehet, hogy Ön is rossz irányba tart az életében? - Önt is tévútra viheti az önbizalomhiány!

Lehet, hogy Ön is rossz irányba tart az életében?

Ha az önbizalom GPS valami miatt nem működik jól, sajnos könnyen tévutakra viheti Önt is.

És nehezíti a tisztánlátást, a saját útjának megtalálását, ha közben maga köré olyan falakat húz, amelyektől nem képes kilátni.

Ez talán még rosszabb, mert ilyenkor nem csak a rossz úton tévelyeg, hanem egy olyan mezőn ácsorog, vesztegel, amit a saját maga által felhúzott falak határolnak el, elvágva Önt a külvilágtól. Ezeken a falakon nincs ablak, sem ajtó, vagy tető, nem látja tehát a valóságot, nem kap fényt, sem levegőt, és bekapcsol az ún. zombi-üzemmód. Amikor csak vegetál egy élethelyzetben, amikor elhagyja magát és csak vár, de azt nem tudja pontosan, mire.  Ilyenkor be van zárva a saját világába, vagyis megrekedt. És az benne még a szörnyű, hogy senki más nem tud segíteni ezen, csak saját maga.

Önnek volt már ilyen időszak az életében, mikor így érezte magát?

Mikor nem tudott kitörni a falak közül?

Mit lehet ilyenkor tenni?

Először is szembe kell vele néznie, a helyzettel, a falakkal és mindenekelőtt önmagával. Ha kell, indítsa újra az önbizalom GPS-t, és nyerje vissza régi erejét!

Ilyenkor érdemes kitölteni az önbizalom tesztet, hogy megtudja, mennyire zárta be magát a saját falai közé?

A teszt kitöltéséhez kattintson a képre!

Lehet, hogy Ön is rossz irányba tart az életében? - Önt is tévútra viheti az önbizalomhiány!

Rombolja le a falakat, és induljon el a saját útján. Azon az úton, amit Ön választ magának. Tudom, ez nem könnyű, és félelmetes is egyben. De ne hagyja, hogy legyőzze a félelem! Ne hagyja, hogy a zombi nyerjen! Győzze le a zombit önmagában! Máskülönben a falak között elsorvad, megbetegszik lassan a lelke, a teste, az egész lénye. Az újratervezés során a régi, vagy közelmúlt sérelmeit is a helyükre kell pakolnia, tudatosan elkezdeni ezeket meggyógyítani. És ezt bizony önbizalom nélkül nem tudja megtenni. A nagy regényekben sokszor a lelki, az érzelmi fájdalmakba belehal a főhős. És ez nemcsak a romantikus irodalom oroszos mentalitása, hanem a valóság maga.

De Ön ne éljen egy romantikus, tragikus regény sorai között, hanem inkább kérjen segítséget.

Szerencsére itt van egy könyv, ami már másoknak is segített. Kattintson a képre, rendelje meg most!

Indítsa újra az önbizalom GPS-t, és találjuk meg közösen az Ön útját!

Lehet, hogy Ön is rossz irányba tart az életében? - Önt is tévútra viheti az önbizalomhiány!