Vágyak, remények, szerelmek

Most már öt éve foglalkozom Női önbizalomedzéssel és azt tapasztaltam, hogy a címbeli hármas sokszor egészen más relációba kerül, mikor egy hölgy párkapcsolatban él. Vagyis felmerült bennem a kérdés, hogy a nők, hogy Ön mennyire áldozza be vajon a saját vágyait, reményeit és céljait a szerelemért, a párkapcsolatért és a férfiért, akivel együtt van? 

Vágyak,remények,szerelmek

Vajon hol húzódik meg a határ az alkalmazkodás és a teljes önfeladás között? Mit gondolnak hölgyeim? 

Valódi nők, valódi válaszok

Ehhez kapcsolódva egy izgalmas felmérést készítettem a facebookon, és a kérdés lényege az volt, hogy vajon a férfi viselkedése, hozzáállása a nőhöz, valamint a férfi saját céljai vajon mennyire vannak hatással a nőre, annak céljaira, a saját döntéseire? Megmondom őszintén, nagyon meglepett a válasz… Ugyanis a válaszadó hölgyek 72% úgy gondolja, úgy érzi, hogy nagymértékben a párjától teszi mindezeket függővé.

Azt hiszem, jogosan merül fel hát a kérdés, bennem is és minden hölgyben, Önben is, hogy ha ennyire a másik, a férfi céljai, vágyai és tervei határoznak meg egy párkapcsolatban élő nőt, akkor hol marad ő? Mi lesz az ő saját céljaival és egyáltalán személyiségével? Mert ez a szám, ez a 72 % bizony azt mutatja meg, ridegen és már-már tragikusan, hogy sokan alávetik magukat egy kapcsolatnak, benne a párjuknak és őket a férfi határozza meg. 

Vagyis ez a felmérés azt mutatja meg, hogy egy nő inkább lemond, jobbik esetben csak változtat vagy módosít a saját maga által elképzelt jövőn, terveken, sokszor talán még saját magán is, ha ezt kívánja, ezt igényli vagy ezt várja el tőle a férfi. 

Félelem és önbizalomhiány kéz a kézben jár

De az is lehet, hogy nem is a férfi várja – számtalan ilyen esetet is láttam már -, hanem maga a nő – vagyis lehet, hogy éppen Ön is – oly annyira idomul a választottjához, hogy beáldozza saját magát. Nagyon jó kérdés, hogy mégis vajon miért teszi ezt? Talán, mert fél, hogy máskülönben elveszítheti a férfit, talán kevésnek érzi magát, talán úgy érzi, inkább a férfi céljaihoz kell igazodnia, mert máskülönben gallyra futna a kapcsolat és egyedül maradna. Érdemes a fenti néhány sort újra és újra elolvasni, mert akkor Ön is megfogja látni azt, amit én szinte minden egyes önbizalomedzésen, foglalkozásomon és előadásomon sok hölgyön látok. Ez bizony a félelem. 

A saját magába vetett félelem. Aminek a hátterében mindig ugyanaz az ok áll: az önbizalomhiány. 

Töltse ki a díjmentes Önbizalomtesztet

Hiszen, ha Ön nem elég magabiztos, nem hisz önmagában, akkor nem fog a saját terveiben, céljaiban, vágyaiban sem hinni, vagyis abban, hogy ezeket meg tudja valósítani. Ahogy azt sem tudja megtenni, hogy egész személyiségként ott álljon a párkapcsolatában, a választott férfi mellett és együtt, közösen összhangban hozzák a közös céljaikat. 

Vagyis, hogy egy kapcsolatban a férfi és a nő céljai ezáltal közös tervekké, közös döntésekké váljanak. Mert ezt hívjuk úgy, hogy egészséges párkapcsolat. 

Higgye el nekem, hogy az Önnek sem jó, ha lemond a saját vágyairól, mert akkor lemond saját magáról.

Ne mondjon le! 

Ha mégis úgy érzi, egyedül nem tud ezen változtatni, akkor szüksége van önbizalomedzésre.

Tudok segíteni Önnek is, kezdjük a  könyv elolvasásával, ami máris rengeteg dologra rávilágít majd! 

Kattintson a képre!

4990 Ft helyett

4450 Ft

4990 Ft helyett

4450 Ft

9980 Ft helyett

8000 Ft