Az utolsó téli napokban Ön is epekedve várja a tavasz és a jó idő megérkezését? Amikor valóban megérkezik, megújul a kinti világ is, hiszen rügyezni kezdenek a fák, virágzik minden, zölddé és napossá válik kicsit az egész világ. Na de, hogy jön ide az önbizalom, mint tavaszi kiegészítő?

Önök mondták

Válassza a női önbizalmat tavaszi kiegészítőnek

Facebook oldalunkon végeztünk egy felmérést, amiből kiderült, hogy a nők közel 60 %-a úgy gondolja, tavasszal a hangulatuk is sokkal jobb, illetve a színes, és akár sejtelmesen lenge  (kis pluszt eltakaró) ruhadarabok miatt magabiztosabbnak is érzik magukat. Sokan úgy vélik, a tavasz nem csupán a természet újraébredése, hanem a bennünk élő önbizalom reneszánsza is lehet.

A tavaszban az a legszuperebb, hogy megelőzi a nyarat,

és ebben a három hónapban lehetőséget kap, hogy változtasson,

kicsit újjászülessen kívül-belül, ezáltal magabiztosabb legyen.

Viselje, ne csak felvegye!

A tavaszi nagytakarítással érdemes a gardrób mélyére ásni. Egyrészt elpakolhatja a téli vastag pulóvereket, másrészt megszabadulhat a nemkívánatos, nem használt, vagy divatjamúlt ruhadaraboktól is, és a szekrényt a színes tavaszi ruhák töltik majd meg. Persze érdemes felpróbálni a tavaszi szetteket, hogy mi az, ami még jó, így azt is látni fogja, mivel kell esetleg felújítani, kiegészíteni a ruhatárát.

Mindenekelőtt azonban azt kell helyre tenni magában, hogy a ruhákat tudni kell viselni, a megjelenés nem csupán azon múlik, mit vesz fel reggel, hanem főleg azon, hogyan viseli azt.

Viselni egy öltözéket leginkább magabiztosság kérdése,

válassza a saját önbizalmát! Hiszen az önbizalom egy tavaszi kiegészítő!

Vigyázz, kész, tavasz!

Válassza a női önbizalmat tavaszi kiegészítőnekA tavaszi gardrób kisöprés mellett a tisztító és méregtelenítő kúrák segíthetnek, hogy formába hozza magát. Ezeknek elsősorban nem az a céljuk, hogy fogyjon, hanem hogy a télen felgyülemlett méreganyagokat kiűzze a testéből, a szervezetéből és jobban érezze magát a saját bőrében.

Tavasszal nem csupán nyárra hozhatja formába magát,

hanem egyúttal öntudatosabb és kiegyensúlyozottabb is lehet.

Ugyanilyen fontos a mozgás is. Tudom tudom, nehéz rászánni magunkat, főleg a tespedt téli napok után, de hagyja hogy magával hívja a jó idő, rengeteg szabadtéri sportolási lehetőség van. Ha még így sem tudja rávenni magát, akkor sportoljon közösségben, jógázzon szabadtéren, vagy jelentkezzen bármilyen táncklubba.

De bármit visel, bármilyen évszak vagy idő is van,

az Ön igazi esszenciája saját maga, ezt ne feledje!

Tesztelje magát!

Az önbizalom erősítését nemcsak külső megjelenéssel érheti el, hiszen saját, benső személyiségét is tréningeznie kell, hogy valódi határozottsággal és öntudattal vértezze fel magát. A Női Önbizalom titkos tükre c. könyvben keresse a tesztet, ami előtt érdemes belemélyedni a leíró, tapasztalati tartalmakba is. Első kézből értesülhet arról, hogy mások, például a sztárok hogyan lépnek magabiztosan a nyilvánosság elé, vagy éppen önmagukat mitől érzik erősnek?

A női önbizalom titkos tükre

Nézze meg a könyvet:

4990 Ft helyett

4450 Ft

4990 Ft helyett

4450 Ft

9980 Ft helyett

8000 Ft