Mindig nagy örömmel tölt el, amikor az olvasóimtól visszajelezéseket kapok és megerősítenek abban, hogy a munkámmal életeket változtathatok meg, illetve tehetek jobbá. Engem ezek az üzenetek motiválnak, ilyenkor térül meg a könyvekbe fektetett energiám.

Az önbizalomépítés, személyiségfejlesztés rendkívül nehéz terület, amivel segítség nélkül szinte lehetetlen megbirkózni. A könyveimmel az volt a célom, hogy egy olyan kézzelfogható eszközt hozzak létre a Hölgyek számára, amellyel az egészséges magabiztosság, illetve önbizalom eléréséhez megvalósítható megoldásokat és válaszokat kapnak.

Egy mérgező kapcsolat mély nyomot hagy a Hölgyekben, amely az önbizalmat erősen rombolja, és ami után rendkívül nehéz talpra állni. Kedves olvasóm is erről számolt be.

„Kedves Szabolcs!

Beleragadtam egy olyan bántalmazó kapcsolatba, ahol folyamatosan és tudatosan a nullával tették egyenlővé az önbizalmamat. A te posztjaid sokat segítettek, hogy újra, napról-napra tudatosítsam magamban, hogy igenis értékes vagyok, és megérdemlem, hogy olyan embert találjak, aki megbecsül és tisztel.

A könyved és a posztjaid segítettek egy olyan szituációból talpra állni, amiből sosem gondoltam volna, hogy ki tudok lépni. Visszakaptam általa önmagamat. Végre elhiszem, hogy értékes és erős vagyok!

Hihetetlen még számomra is, de mihelyst felszabadultam a régi terhek alól, társra is leltem. A könyved sokat segített, emiatt igazán hálás vagyok – írom ezt minden olyan nőtársam nevében, akik kevésnek érezték magukat – hogy férfiként ilyen sokat adtál nekünk.

Üdvözlettel:

Dóra”

Azt remélem, hogy minél több Hölgy fog így érezni a könyveim elolvasása után.

Dórának már sikerült talpra állnia! Ha Ön is hasonló helyzetben van, vegye a kezébe a sorsa irányítását, szabaduljon meg gátjaitól, és Önre is rátalál a boldogság!

Figyelmébe ajánlom mindkét könyvemet! Javaslom, hogy olvasás közben mindenképpen végezze el ÍRÁSBAN a könyvekben található önbizalom és személyiségfejlesztő gyakorlatokat, mivel úgy a leghatásosabb. A gyakorlatokon keresztül jobban megismerheti saját magát és az Ön körül élő embereket. A könyvben leírtak sokat segíthetnek a személyiségfejlesztésben, és egy boldogabb élet felé vezető út megtalálásában.

Ha bármilyen kérdése van, nyugodtan írjon nekem, és szívesen várok minden visszajelzést is!

Jó olvasást!

Kitartást és fejlődést kívánok,

Marozsák Szabolcs

Női önbizalomedző