5+1 tipp önbizalomhiány ellen

Boldogságunk forrása saját magunkban keresendő, méghozzá az önbizalmunkon át vezet hozzá az út. Ismerje meg, és szeresse önmagát, és többé nem lesz lehetetlen, elérhetetlen célja az életében. Az önbizalom hiánya, a torzult önkép, az élet minden területére rányomhatja a bélyegét. Ahhoz, hogy harmonikusan élhesse az életét, elengedhetetlen az, hogy tisztában legyen magával, elfogadja önmagát, és legyen egészséges önbecsülése. Sikerei alappillére tehát az önbizalom, amint azt általam tartott, számos önbizalom tréningre kapott visszajelzések is bizonyítják.

Most megosztunk néhány tippet a hatékony önbizalom fejlesztés érdekében.

1.Én-idő

Az egyik legfontosabb, amit tehet önbizalomhiány ellen az az, ha időt szán saját magára. Sok nő túlságosan is önzetlen, és hajlamos arra, hogy semmi ideje ne maradjon a saját gondolataira, igényeire. Pedig ez az idő segíthet abban, hogy megértse érzéseit, és tehessen a boldogságáért.

2. Haladjon kívülről befelé

Sokszor lehet szükség egy kis külső segítségre az önbizalom építésében. Észrevette már, hogy amikor jobb formában van a külsejét illetően, akkor jobban is érzi magát a bőrében? Néhány esetben az is segíthet kicsit a hangulatán, ha csinosan felöltözik, elmegy fodrászhoz, vagy kozmetikushoz.

3. Lépésről lépésre

Nagyon fontos, hogy ne azonnal akarjon eredményeket elérni. Legyen magához türelmes. Az önbizalom, a határozottság is egy tanulható képesség, de egy hosszú tanulási folyamat előzi meg. Örüljön, és legyen büszke minden apró lépésre is a cél felé!

5+1 tipp önbizalomhiány ellen

4. Pozitív idézetek

A pozitív önbizalom idézetek segíthetnek a megfelelő hozzáállás kialakításában. Ha sokszor hallja, elismétli önmagának a pozitív üzeneteket, akkor közelebb kerül hozzájuk, és könnyebben átérzi azokat, egy idő után pedig hisz bennük. Ha egy kis feltöltődésre van szüksége, látogasson el a Facebook oldalamra.

5. Önbizalom fejlesztő gyakorlatok

Ezekkel a gyakorlatokkal jobban megismerheti önmagát, ami segít megérteni az Önben végbemenő érzelmi folyamatokat. Ez pedig hosszú távon a kulcsa lehet a sikeres önbizalom növelésnek.

+1 A Női önbizalom titkos tükre, az Önbizalom könyv

Önbizalom Könyv – a harmóniára törekvő Nőknek! Hiszek abban, hogy minden ember önbizalma visszaállítható. A könyvben leírt módszer segíthet abban, hogy jobban érezze magát a bőrében.

Javaslom, hogy olvassa el a könyvem és a gyakorlatokon, példákon keresztül ismerje meg jobban saját magát és az Ön körül élő embereket. A könyvben leírtak sokat fognak segíteni, az azt elolvasó több száz hölgy beszámolója szerint! Olvasás közben mindenképpen végezze el ÍRÁSBAN a gyakorlatokat, úgy a leghatásosabb!

Tudjon meg többet a könyvről a képre kattintva!

Ha bármilyen kérdése van, nyugodtan írjon nekem, és szívesen várok minden visszajelzést is!

Jó olvasást!

Kitartást és fejlődést kívánok,

Marozsák Szabolcs

Női önbizalomedző

További cikkekhez KATTINTS IDE!

4990 Ft helyett

4450 Ft

4990 Ft helyett

4450 Ft

9980 Ft helyett

8000 Ft