Önbizalom kell

Filmekben látni olyan szörnyű és szomorú jeleneteket, amikor a főszereplő arra megy haza, hogy a párja minden cucca eltűnt, vagyis a párja egészen egyszerűen kiköltözött, elhagyta. A párja, akiről talán még azt is hitte, hogy majd megkéri a kezét, hogy ő a Nagybetűs Igazi, az a bizonyos Nagy Ő. Sokszor azonban az életben is megtörténik az ilyen arculcsapás, ami, mint derült égből a villámcsapás érkezik. Egyik kedves olvasómmal is megtörtént és teljesen letaglózta. Érthető… Az ember, általában az emberiség szinte egyáltalán nincs felkészülve a katasztrófákra. Az érzelmi katasztrófákra talán még sokkal kevésbé tudunk reagálni. Vajon az önbizalom a megoldás?

Önbizalom kell

Felmerült bennem a kérdés, hogy tényleg minden előzmény nélkül történik meg az ilyen?

Vagy vannak jelek, de nem látjuk, nem vesszük észre?

Vajon a jeleket, az ilyen érzelmi árulásra és katasztrófára utaló jeleket igazából csak nem akarjuk észrevenni?

Jelolvasás homokba dugott fejjel?

Nem mondom, hogy könnyű olvasni a jelekből. A figyelmeztető jeleket észrevenni sem könnyű, tudom jól, de olvasni a jelekből még nehezebb. A fő kérdés az, hogy mennyire tud őszinte lenni önmagához? Mert, ha erősen működik az önáltatás mechanizmusa, akkor bizony csak homokba dugja a fejét, amikor halványan azt érzi, valami probléma van a kapcsolatban. Hogy miért? Mert így könnyebb, mert így védekezik, mert így tartja fenn azt az állapotot, ami boldoggá teszi és így tud amellett maradni, aki boldoggá teszi. Természetes, hogy ehhez ragaszkodik mindenki. Ön is, én is és Dorina is, aki a kétségbeesett levelet írta nekem.

Arra mentem haza hogy már nincsenek ott a cuccai

Nem mondom, hogy ezek a váratlan helyzetek elkerülhetőek.

Semmi ilyesmit nem áll módomban állítani, sajnos ilyen vigasztalással sem Dorina, sem az Ön számára nem szolgálhatok.

De igenis fel tud készülni az ilyen pofonra, és talán meg is tudja előzni, hogy minden átmenet nélkül érje, vagy hogy teljesen tönkretegye Önt.

Mégpedig úgy, ha fejleszi önmagát és az önbizalmát, ha megismeri a saját érzéseit és tudatosan lefekteti az alapokat, hogy mire vágyik egy párkapcsolatban.

Ezért írtam meg az “Új élet szakítás után” című könyvemet, ami a témával foglalkozik. A könyv segít túllépni a szakítás utáni önértékelési problémákon, és kétségekkel teli szakaszon. A szakításról, és az azt követő válságról szól. Lépésről-lépésre átvezeti Önt a csalódáson, és veszteségérzésen, egy új élet felé terelve. A könyv nem csupán azoknak szól, akik túl vannak egy szakításon, hanem azoknak is, akik bizonytalanok, hogy meglépjék-e a szakítást, illetve azoknak, akik elbizonytalanodtak, hogy jól tették-e, hogy szakítottak.

 

Ha elolvassa a könyvet és elvégzi a benne található gyakorlatokat, válaszokat kap arra, hogy mennyire illett Önhöz előző partnere, hogyan teheti túl magát a szakítás utáni cikluson, és arra is, hogy milyen is valójában az Ön számára ideális férfi.

 

A képre kattintva megtudhat többet az “Új élet szakítás után” című könyvről, és meg is rendelheti azt.

“Kedves Dorina!”

Először is át kell gondolnia, és mindenek előtt érdemes mélyen elemeznie a kapcsolatát azzal a férfival, aki csak úgy ukk-mukk-fukk elhagyta Önt. Aki se szó, se beszéd kiköltözött a közös lakásból, és nem állt oda Ön elé, hogy ezt megbeszéljék, hogy szemtől szembe, közösen hozzák meg az együttmaradás vagy éppen a szakítás döntését. A kérdés megint csak az, hogy voltak vajon erre utaló jelek? Vajon Ön megelőzhette volna mindezt? Felkészülhetett volna rá?

Hiszem, hogy Dorinát és Önt is meg tudom tanítani a jelolvasásra, ami homokba dugott fejjel bizony nehéz…

De ezen csak Ön és csak Dorina tud változtatni!

Merjen változtatni!

Kezdje el a könyvhöz tartozó teszttel, kattintson a képre, töltse ki és induljon a változás! Ha önbizalom van, minden van!

Önbizalom kell

4990 Ft helyett

4450 Ft

4990 Ft helyett

4450 Ft

9980 Ft helyett

8000 Ft