Sokan nem értik, miért marad egy nő olyan férfival, aki semmire sem becsüli, nem figyel rá és folyamatosan megalázza. Egyik kedves Olvasónk ebből a cipőből szeretne kilépni.

“Üdvözlöm!!!

Kérni szeretném az Ön őszinte véleményét mert már nem tudom kihez fordulhatnék segítségért és pontosabban nekem párkapcsolati problémám van! Párommal nem tudok semmit megbeszélni őszintén mert elküld a fenébe,de én már ezt lelkileg nem bírom. Több mint 5 éve élek vele párkapcsolatban és már 2 éve megromlott a viszonyunk és a nemi életünk is….ez nagyon ciki téma, de nekem mindig csak kifogásokat keres és nem hallgat meg, mit szeretnék hogy jobb legyen a kapcsolatunk!!! Sajnos már 2 éve csak 3-4 hetente élünk nemi életet mert neki az nem hiányzik és ő már öreg és fáradt, azután már más okokat talál nekem ki, csak ne kelljen együtt lennünk…. nekem ez nagyon megalázó…. durván beszél velem és elvárja, hogy én mindig mosolyogjak és legyek jókedvű, és legyek vele kedvesebb és majd akkor lesz nemi életünk. Viszont évek óta folyamatosan megaláz engem, megtilt dolgokat, hogy a barátnőimmel ne beszélgessek semmit. Ne legyenek barátnőim, csak állandóan vele foglalkozzak senki mással ne…. Önző ember….Állandóan lealacsonyít és lenéz, és bármit teszek neki, csak az jó amit ő nekem megszab és ha nem azt teszem amit ő kér tőlem, akkor szó szerint elküld a fenébe csak durvább szavakkal…. Én már mindent megpróbáltam, de nem sikerül, hogy jobb legyen a kapcsolatunk….Van pár eléggé ciki és durva példám arra, hogy érzelmileg hogyan zsarol engem….Pl:Hát néha csak azért van nemi életünk, mert ő azt nem bírná elviselni, hogy én más férfi ágyába kössek ki….. én egy kis törődésre vágyom mellette, és nagyon szeretem őt, de már elfáradtam lelkileg, testileg, mindenhogyan mellette….. amit egy nőnek meg kell csinálnia egy háztartásban, én szorgalmasan és tiszta lelkiismerettel meg is csinálom…. Főzök, mosogatok, takarítok, mindent szó nélkül megcsinálok ugyanis nem vagyok egy lusta nő. 37 éves elmúltam…. De nem vagyok boldog mellette…. ő csak akkor imád engem és állítólag becsül, ha itt hagyom pár hétre és akkor azt sem tudja, hogyan kérjen bocsánatot tőlem, és hogy mennyire imád. Ez csak 2 hétig tart, azután ugyanúgy aláz és leír mindenféle senkiházinak… Párkapcsolati tanácsadóhoz nem hajlandó velem eljönni, mert neki senki se mondja meg, hogy hogyan éljen egy párkapcsolatban…. én 37 éves vagyok párom pedig 43 éves….. Sokszor úgy élünk, mint 2 nyugdíjas pár. :( Nagyon szépen kérném a véleményét, hogy adjon nekem tanácsot…… Köszönöm, ha mielőbb válaszol nekem…”

Kedves Virág!

Tényleg nagyon komoly életet helyzetet tár elém. Részben csodálom kitartását és önfeláldozását, részben csodálkozom, azon hogyan tűrheti ezt a bánásmódot és viselkedést. Egy párkapcsolat alapvető jellemzője, hogy tiszteleten, kölcsönösségen és vonzalmon alapszik. Szükség van arra, hogy a pár tagjainak összeegyeztethető vágyai és céljai legyenek és ezekben támogassák egymást. Ezek nélkül nem is nevezném párkapcsolatnak azt az emberi érintkezést, ami ezeket nélkülözi.

Töltse ki a díjmentes Önbizalomtesztet

 

Az ön leírása alapján – az én megfogalmazásom szerint – nem is éleknek párkapcsolatban! Ez inkább tűnik egy szado-mazo bírkózásnak. Az, hogy az úriember ezt megteheti önnel, annak köszönhető, hogy ön hagyja. Miért hagyja ezt? Elgondolkoztam azon, hogy ennyi év még nem volt elég önnek arra, hogy rájöjjön, milyen módon viselkedik, merre tart a párja? De aztán rájöttem, hogy rájött, hiszen ön írta le!!! Csak nem értem miben reménykedik még. Azt sem értem, hogy mi tartja emellett az ember mellett, ha ilyeneket tesz önnel. De valószínűleg már nem a szerelem, talán már a szeretet sem, hanem valami kényszer.

Igazából egy tanácsom lenne. Mivel a saját életéről, jövőjéről és mentális állapotáról van szó, drasztikus lépést kell tennie! Bármi áron költözzön el, legalább fél évre. Bármi áron. Váljon önállóvá és csak magával foglalkozzon, mert úgy látom, hogy kettejük között a beszélgetésnek MOST nincs értelme. Olyan helyre és módon költözzön, ahol nem tudja elérni önt párja. Bírja ki, hogy nem kommunikál vele. Ne foglalkozzon mással, csak magára figyeljen. Rehabilitálja magát, az érzelmeit, a nőiességét és önbecsülését.

 

sad_woman-997854

Töltse ki női önbizalom-tesztemet. Nézze meg életét ez alapján, ezáltal kicsit tudatosabban láthatja min kell javítania. Ne is beszélje ezt meg párjával, mert le fogja róla beszélni és addig ne is keresse önt. Legjobb lenne, ha külföldre költözne, vagy messzebb lakóhelyétől, esetleg egy olyan helyre, ahol segítik és megvédik, ha kell. Menjen el és egy levélben írja meg neki, hogy fél év múlva fog jelentkezni. Ügyesen készítse elő a dolgot.

Ha ott marad, ahol most van, csak rosszabbodni fog a helyzet! Ne várja meg, míg teljesen visszafordíthatatlanná válik. És a helyzet már így is elég rossz! Akkor jöjjön vissza, ha már erősnek érzi magát, tanuljon magáról, ismerje meg a legjobb képességeit, érjen el sikereket!

Biztos nem könnyű egy ilyet véghezvinni, de hangsúlyozom, az ÉLETÉRŐL van szó! Remélem, hogy meg tudja tenni ezt, szorítok önnek :)

4990 Ft helyett

4450 Ft

4990 Ft helyett

4450 Ft

9980 Ft helyett

8000 Ft