szakítás után

Az a férfi, aki tudatosan keresgél kedvese mellett a társkereső oldalakon, nem korrekt, nem kéne visszafogadni a szakítás után. Most azt is elmondom, miért!

“Szép napot! Szeretnék tanácsot kérni. Röviden leírom a történetet. Barátom neten talált egy új hölgyet. Viszont nem akar elveszíteni, mint barát. sokat sírt az elvesztésem miatt a telefonban. 11évvel fiatalabb a hölgy, mint ő. Szeretném őt visszakapni mielőbb. Én úgy gondolom egy kis flörtre vágyott. Köszönöm, hogy meghallgatott.”

Ez nem könnyű helyzet. De nem ön az egyetlen a történelem során, aki ilyen “pácba” került egy szakítás után.  A helyzet az, hogy önt megcsalták. Azaz cserbenhagyták. Megígértek önnek valamit, és megváltoztatták az ígéretüket. De sajnos valószínűleg nem is olyan módon, amit tisztességesnek nevezhetnénk. Az úriember nyilvánvalóan nem a szakítás után, hanem előbb kezdett kapcsolatba (ha nem is szexuálisba, de még az is lehet, hogy abba is) egy másik nővel, mint hogy lezárja önnel ápolt viszonyát. Ő már valószínűleg régen keresgélt a neten. Önnek feltételezem erről nem szólt. Hanem csak úgy RÁTALÁLT.

szakítás után

Hogy miért tette ezt, miért keresgélt, nem tudjuk. Egy biztos, már akkor elégedetlen volt, ha ehhez a dologhoz folyamodott. Ezt az elégedetlenségét nem osztotta meg önnel, vagy lehet hogy igen, de akkor is fenntartotta a kapcsolat látszatát. Egy kapcsolat vagy létezik, mert mindkét fél AKARJA, vagy nem, mert az egyik, vagy másik már nem kívánja folytatni. Sok olyan kapcsolatot látok, ahol már nincs fenntartva a szándék. Csak a kapcsolat látszata. De még nem történt meg az elválás, mert nincs meg a látszólag jobb megoldást hordozó, következő jelölt.

De lássuk, hogy ki után sóvárog ön? Az után a férfi után, aki már be is vallotta, hogy nem volt önnel korrekt és arra kéri, hogy maradjanak barátok, azaz valamilyen módon ön támogassa őt. Nem azt mondta, hogy “nem jó veled, szakítsunk”. Talált egy jobbnak tűnő lehetőséget, és amikor már az biztosnak látszik, bevallja.

szakítás után

Nem ismerem ezt a férfit, csak – ön által leírtak alapján – a cselekedetéről tudok véleményt mondani. A cselekedete alapján pedig a JELENLEGI erkölcsi, érzelmi állapotáról. Nem korrekt! Ön egy nem korrekt embernek szeretné visszaszerezni a szerelmét. Miért? Mert szereti – mondhatná ön. Nem tudom, hogy miért szeretné őt vissza, de jelen helyzetben ez teljességgel ésszerűtlen, céltalan és veszélyes. Ha most megcsalta, legközelebb miért ne tenné? Hacsak nem mutat erkölcsi változást és magától nem bizonyítja be, hogy TÉNYLEG SZERETI, nem teszi jóvá plussz erőfeszítéssel azt a sok gyötrelmet és kínt, amit a pálfordulásával okozott. Magától! Nem az ön hatására!

A helyes az lenne, hogy elzárkózik tőle, és ha ő jön, hogy mégis önt szereti, akkor gondolkozik el a fentiek szerint azon, hogy visszafogadja-e. Minden más, csak megalázkodás és szenvedés. Ha vissza jön, ha nem. Gondolom azért is szeretné őt vissza, mert nem hiszi, hogy ilyen jó párt találhat magának. Ez már az ön saját problémája. Nem is ezzel a férfival kapcsolatos!

szakítás után

Én azt javaslom, hogy vegyen magán erőt. Gondolja végig milyen férfit tud maga mellett boldogságban elképzelni. Önnek milyen nővé kell válnia ahhoz, hogy egy ilyen férfi oldalán boldog legyen. Vegye számba, hogy min kell, érdemes változtatni egy ilyen nehéz szakítás után, hogy elégedettebb legyen magával és olyan értékesnek gondolja magát, amitől az ez irányú félelmei elkerülik. Ehhez segítségül javaslom Női önbizalom-teszetemet.

Önbizalom teszt
Ha végig megy az egyes kérdéseken, az alapján meg tudja határozni minden életterületén, hogy mit szeretne elérni és ahhoz képest most hogy áll. E mentén ki kell találnia min és hogyan változtasson, hogy úgy érezhesse nagyon értékes ember és nő. Ezt meg kell terveznie és meg kell valósítania még akkor is, ha most nagy veszteség érzése és kisebbségi érzése van. Kizárólag a napról napra elért eredmények sikerérzése hoz majd megnyugvást, kellő önbizalmat a változáshoz. Mellesleg ez az úriember kizárólag akkor jön majd vissza, ha a másik hölgynél nem jön be a számítása, vagy azt látja, hogy ön nagy mértékben, pozitív irányba változik! De ha ezt a fejlődést ön eléri, nem biztos, hogy fogja akarni a visszarendeződést.

Küzdjön, emelje ki magát a rossz érzés mocsarából, használja azt a módszert, amit ajánlottam!
Fel a fejjel, most egy kedvezőtlen helyzetet alakíthat át nagyon jóvá!

 

Figyelmébe ajánlom két könyvemet is, amelyek nemcsak az önbizalom növelésére szolgálnak, hanem segíthetnek megérteni a kapcsolatok és párkeresés dinamikáját is.

4990 Ft helyett

4450 Ft

4990 Ft helyett

4450 Ft

9980 Ft helyett

8000 Ft