magányos

“Kedves Szabolcs!

Miért vagyok magányos egyedülálló?? Nem kellek senkinek sem, úgy érzem. Mindenki úgy gondolja boldog vagyok, pedig nem… kérem, segítsen!”

Kedves Mónika!

Egyedülállónak lenni nem rossz. Különösen azért, mert ez biztosan nem jelenti azt, hogy nem kell senkinek sem. Biztosan megvan a párja csak meg kell találnia. Mindenképpen meg kellene vizsgálnia, hogy Önbizalom, Önbecsülés terén mi az Énképe.

Töltse ki a díjmentes Önbizalomtesztet

Ez nagyon fontos visszacsatolás arról, hogy mit gondol arról, hogy hogyan látják Önt. Ha kiderül, hogy nem jól látja magát, akkor tud ellene tenni. Gyakorlással egészen komoly személyiség fejlődést lehet elérni. Ez a személyiség fejlődés egy Önismereti út, amelyen nagyon sok információt szerez be magáról, az életéről és a környezetéről.

A széles látókör, a színes látásmód, mind-mind harmóniát okoznak. Csak csinálni kell, mert magától nem jön meg az az érzés, amit magával kapcsolatban szeretne érezni, illetve az a bizonyos párkapcsolat sem érkezik meg. Tenni kell érte! „Mindenki úgy gondolja, hogy boldog vagyok pedig nem”… Igen. Ez azért van, mert még nem nyitotta ki saját személyiségét a világra. Szerintem Ön a lelke legmélyén zárkózott típus. A zárkózottságot az adja, hogy bár tudja, hogy a hercegnek fehér lova van és kardja és a sárkányt jön megölni, de még nem öltözött fel, még kócos, és éppen a másik oldalára fordult, hogy tovább szenderegjen. Viccet félretéve. Elő kell jönnie. A személyiségét kell kibontakoztatnia.

magányos

A kedvességével – és semmiképpen nem az elvárásaival – kell meglepnie a környezetét, és azokat a lovagokat, akik szinte biztosan ott vannak Ön körül, csak nem veszi őket észre a kényelmes szundikálásban… A környezete egyébként mást lát a személyiségéből, mert Ön – nem szándékkal -, de mégis megtéveszti Őket. Bár erről a „megtévesztésről” mégsem beszélném le, mert a kedélyességét, a viszonyrendszereit, emberi kapcsolatait ne változtassa meg alapjaiban. Ha boldognak hiszik, akkor idomuljon hozzájuk. A belső lelkivilágát idomítsa a környezetéhez. Mikor? Csak lefekvés előtt. Csak elalvás előtt kell gondolkozni, elcsendesülni és Önmagát keresni.

A mozifilmek módszeres nézését javaslom, no meg a könyvek nagyon jók erre a belső „utazásra”. Az élet teremtése, a saját dolgainak a rendbetétele azzal kezdődik, hogy elképzeli magát. Lecsukja a szemét és maga elé látja, hogy mondjuk három hónap múlva mi van Önnel… Akkor milyen? Akkor, hogyan van? Jól? Na, ugye! Áll Ön mellett valaki? Na, ugye! És milyen ebben a kapcsolatban? Na, ugye!… Sikerült… Az első lépést már megtette.

Folytassa és ne adja fel. A folyamat hullámzó – egyszer fent és egyszer lent – és nem egy két napos folyamat… De megéri akár éveket is rászánni, mert az eredmény eddig még mindenkinek megérte…

magányos

Figyelmébe ajánlom két könyvemet! Javaslom, hogy olvasás közben mindenképpen végezze el ÍRÁSBAN a könyvekben található önbizalom és személyiségfejlesztő gyakorlatokat, úgy a leghatásosabb, és azokon keresztül ismerje meg jobban saját magát és az Ön körül élő embereket. A könyvben leírtak sokat segíthetnek az önbizalom fejlesztésében és a mindennapi motiváció meglelésében.

Ha bármilyen kérdése van, nyugodtan írjon nekem, és szívesen várok minden visszajelzést is!

Jó olvasást!

Kitartást és fejlődést kívánok,

Marozsák Szabolcs

Női önbizalomedző

4990 Ft helyett

4450 Ft

4990 Ft helyett

4450 Ft

9980 Ft helyett

8000 Ft