Mit tehet ha párja bizonytalan

Cikkünkben azt a témát járjuk körül, hogy mit tehet akkor, ha a párja bizonytalan a kapcsolatban, és egy harmadik fél Önök közé áll.

Egy Hölgy azzal a problémával keresett meg minket, hogy a párja még mindig nem tudott elengedni egy másik nőt, aki nem törődött vele. Azzal, hogy nem tud továbblépni, és elköteleződni mellette, folyamatos akadályt állít a jelenlegi kapcsolat kibontakozása és megerősödése elé.

Egy ilyen helyzetben sajnos nem sokat tud tenni. Ezt a párjának magában kell rendeznie. Neki kell lépéseket megtennie Ön felé, amivel bebizonyítja, hogy Önt választotta, megbízhat benne.

Érdemes türelmesnek lenni ilyen esetben?

Nem biztos, hogy tetszeni fog a válasz, de sajnos nem érdemes türelmesnek lenni ebben a helyzetben. Ha a párja nem tudja eldönteni, hogy kivel akar lenni, és kit szeret valójában, akkor ne kínozza magát tovább! Ki kell lépni a kapcsolatból, hiszen egyre kevesebb a bizalom, amire építeni lehet, és ha végül nagy nehezen el is kötelezi magát Ön mellett, már késő lesz. Azokra a meggyengült alapokra nem lehet stabil kapcsolatot építeni.

Mit tehet ha párja bizonytalan

Miért kerülje a bizonytalan férfiakat?

A kapcsolatban egy bizonytalan fél nagyon rossz hatással lehet hosszú távon az Ön önbizalmára. Elveheti minden pozitív energiáját, gondolatát és a motivációit. Nem szabad hagyni, hogy ilyen károkat okozzon Önben egy férfi, hiszen utána egyedül kell újra felépítenie azt, ami elveszett.

Javaslom, hogy olvassa el a könyvem és a gyakorlatokon, példákon keresztül ismerje meg jobban saját magát és az Ön körül élő embereket.

A könyvben leírtak sokat fognak segíteni, az azt elolvasó több száz hölgy beszámolója szerint!

Olvasás közben mindenképpen végezze el ÍRÁSBAN a gyakorlatokat, úgy a leghatásosabb!

Tudjon meg többet a könyvről a képre kattintva!

Ha bármilyen kérdése van, nyugodtan írjon nekem, és szívesen várok minden visszajelzést is!

Jó olvasást!

Kitartást és fejlődést kívánok,

Marozsák Szabolcs

Női önbizalomedző

További cikkekért KATTINTSON IDE!

4990 Ft helyett

4450 Ft

4990 Ft helyett

4450 Ft

9980 Ft helyett

8000 Ft