Mit tehet ha párja bizonytalan

Cikkünkben azt a témát járjuk körül, hogy mit tehet akkor, ha a párja bizonytalan a kapcsolatban, és egy harmadik fél Önök közé áll.

Egy Hölgy azzal a problémával keresett meg minket, hogy a párja még mindig nem tudott elengedni egy másik nőt, aki nem törődött vele. Azzal, hogy nem tud továbblépni, és elköteleződni mellette, folyamatos akadályt állít a jelenlegi kapcsolat kibontakozása és megerősödése elé.

Egy ilyen helyzetben sajnos nem sokat tud tenni. Ezt a párjának magában kell rendeznie. Neki kell lépéseket megtennie Ön felé, amivel bebizonyítja, hogy Önt választotta, megbízhat benne.

Érdemes türelmesnek lenni ilyen esetben?

Nem biztos, hogy tetszeni fog a válasz, de sajnos nem érdemes türelmesnek lenni ebben a helyzetben. Ha a párja nem tudja eldönteni, hogy kivel akar lenni, és kit szeret valójában, akkor ne kínozza magát tovább! Ki kell lépni a kapcsolatból, hiszen egyre kevesebb a bizalom, amire építeni lehet, és ha végül nagy nehezen el is kötelezi magát Ön mellett, már késő lesz. Azokra a meggyengült alapokra nem lehet stabil kapcsolatot építeni.

Mit tehet ha párja bizonytalan

Miért kerülje a bizonytalan férfiakat?

A kapcsolatban egy bizonytalan fél nagyon rossz hatással lehet hosszú távon az Ön önbizalmára. Elveheti minden pozitív energiáját, gondolatát és a motivációit. Nem szabad hagyni, hogy ilyen károkat okozzon Önben egy férfi, hiszen utána egyedül kell újra felépítenie azt, ami elveszett.

Javaslom, hogy olvassa el a könyvem és a gyakorlatokon, példákon keresztül ismerje meg jobban saját magát és az Ön körül élő embereket.

A könyvben leírtak sokat fognak segíteni, az azt elolvasó több száz hölgy beszámolója szerint!

Olvasás közben mindenképpen végezze el ÍRÁSBAN a gyakorlatokat, úgy a leghatásosabb!

Tudjon meg többet a könyvről a képre kattintva!

Ha bármilyen kérdése van, nyugodtan írjon nekem, és szívesen várok minden visszajelzést is!

Jó olvasást!

Kitartást és fejlődést kívánok,

Marozsák Szabolcs

Női önbizalomedző

További cikkekért KATTINTSON IDE!