ÖnbizalomEdző nőknek

Egy újabb innovatív és hatékony ötlet, ami a világon egyedülálló és Magyarországról indult

 Önismeret, önmegvalósítás – a nők kedvenc témái. Ezen területeken belül sokan keressük a fejlődés, tanulás lehetőségét. Mi, nők, előszeretettel töltünk ki önismereti teszteket, önbizalom-teszteket, a változáshoz azonban többnyire ennyi kevés. A célunk mégis a kiegyensúlyozott élet, a belső harmónia, és hogy mi kell ehhez?

 EDZETT ÖNBIZALOM.

 Hogyan lehet edzeni az önbizalmunkat? Miért pont férfi a sikeres edző, ha nőkről van szó? Milyen hatással van egy nő életére a stabil és egészséges önbizalom?

 Ha még nem tudja a fenti kérdésekre a válaszokat, ismerje meg Ön is Marozsák Szabolcsot, a világ első Női ÖnbizalomEdzőjét.

 A nők különlegesen érzékeny lények, Te mégis arra vállalkoztál, hogy nekik mutasd meg a sikeres és boldog élet, valamint az önbizalom összefüggéseit. Tapasztalataid szerint miben változik egy nő élete, ha megalapozott, harmonikus és kiegyensúlyozott önbizalommal rendelkeznek?

 Sokan úgy vélik, egy nő megjelenésén is azonnal látszik, hogy áll önbizalom dolgában. Mások azonban sokszor teszik szóvá, hogy egy magabiztosnak tűnő, büszke nő az álca alatt lehet lelkileg összetört és önbizalomhiányos. Valójában azonban e kettő tüzetesebb megfigyelés után jól megkülönböztethető egymástól. Egy magabiztos nő határozott, önismerete terén fejlett, külső tulajdonságaiban harmonikus. Öltözködése, sminkje és teljes lénye visszafogott, nem ezekkel kívánja magára felhívni a környezete figyelmét. Minden mozdulatában érezhető pozitív kisugárzása.

Sokan vágynak a kiegyensúlyozott életre, keresik a boldogság és sikeresség receptjét. Szeretnének az életük minden területén rendezett, tervezhető és örömökben gazdag állapotot elérni. Sikeres munka, kiegyensúlyozott párkapcsolat, problémamentes családi kapcsolatok, megbízható baráti kötelék. Ezek eléréséhez a legfontosabb alapot a stabil önbizalom adja.

Ha egy nő önmagába vetett hite erős, önálló cselekedet és gondolatok vezérlik. Nem hagyják, hogy környezetük véleménye túlzott mértékben módosítsák az önmagukról kialakított képüket és jövőben céljaikat. Könnyebben boldogul az élet minden területén, hiszen kevesebbet kételkedik magában a testi és lelki egyensúlya miatt. Érdekeit mindig gördülékenyen tudja érvényesíteni, mer küzdeni a kívánt cél érdekében, és többnyire el is éri azokat. Ha olykor mégsem sikeres egy-egy célkitűzése során, azt nem sikertelenségnek, hanem egy újabb motivációnak, lehetőségnek tekinti az álmai elérése kapcsán. Tudja, hogy az önbizalom a legfontosabb eszköz minden siker megvalósulásában.

Szereti és tiszteli önmagát, hogy nem hagyja elnyomni magát egy párkapcsolatban, megáll a saját lábán, törekszik arra, hogy önálló, stabil partner legyen, és ne szolgáltassa ki magát egy barátnak, szeretőnek vagy férjnek. Képes megteremteni a biztonságot és a stabilitást maga körül.

Sokkal reálisabb önértékelése van, mint egy áltagos nőnek. Objektíven látja a hibáit, és akar, tud is azokon javítani. Az erősségeit pedig minden esetben jól tudja használni az életben. Sikeresen néz szembe minden kihívással, hiszen lelki sebek nélkül képes okulni az esetlegesen átélt kudarcokból. Bármilyen helyzetben önmagát adja, és a tetteiért, szavaiért, egyszóval önmagáért minden helyzetben felelősséget vállal.

button1

A stabil önbizalommal egyrészt megelőzhetőek a különböző lelki problémák, komplexusok, csökkenti a depresszió esélyét, mivel jobb közérzetet, lelki egyensúlyt, belső békét eredményez. Másrészt egy nő boldogsága, lelki békéje nemcsak a saját, hanem szűkebb környezete, a családja számára is felbecsülhetetlen pozitívumokkal járhat. Hiszen az anya, a feleség az, aki biztosítja a családi fészek melegét, erősíti a családtagokban az összetartozás érzését, ő lehet a biztos pont a család életében. Meggyőződésem, hogy egy nő attól lesz NŐ, ha támasza lehet családjának, férjének és gyermekeinek.

onbizalom_edzo_noknek2

Miért éppen férfi a legalkalmasabb erre a feladatra? És miért kizárólag nők számára van értelme egy önbizalomedzésnek?

Néhányan fogalmaztak meg kritikát azon a téren, hogy férfiként nők számára tartok ilyen előadásokat, tréningeket. Ám a többség számára teljesen természetes, hogy egy férfi tud a legjobb hatással lenni egy nő lelki életére.

Az átlagférfi előtt egy önbizalomhiányos nő lehet zavarban, és emiatt kevésbé tud megnyílni, kevésbé tudja és akarja felfedni legbelsőbb titkait. Ilyen esetben előfordulhat, hogy kevesebb empátiával fogadják az érzelmi, lelki problémáit. Sok férfi számára érthetetlenek a gyengébb nem tagjai, esetenként ez származhat abból is, hogy hiányosak a tapasztalataik, illetve hiányos a tudásuk ezen a téren. Sok esetben túlzottan racionalisták, kemények és érzéketlenebbek tudnak lenni, ha lélekápolással kell foglalkozniuk. Ám egy tapasztalt, a nők irányába nyitott, örökéletében ezt a titokzatos területet kutató, fürkésző férfi számára ezek a hátrányok nem léteznek. Sőt…

Valójában minden ember kutatja, keresi a másik nem felé a rejtett ösvényt, amivel jobban megérhetné őket. Sokan vélik úgy, ha rájönnek a titok nyitjára, teljesebb és boldogabb életet élhetnek.

button3

Hiszen egy férfi mindig a már jól ismerttől eltérő szemszögből képes megvilágítani egy-egy problémát. Talán a nők jobban is adnak egy határozott, segítő szándékú férfi véleményére. Racionális, egyszerű látásmódjukat sokkal könnyebb elfogadni, mivel kifejezetten hatékonyan képesek rávilágítani a megoldásra. Egy hölgyre sokkal motiválóbban hatnak a férfitől kapott visszajelzések, pláne akkor, ha ez a férfi-nő viszony teljesen tiszta és szakmai. Hiszen a nők között sűrűn előforduló rivalizálás és féltékenység egy azonos nemmel folytatott tréning során is felüti a fejét. A nők hajlamosak a barátnői körben tévhiteket gyártani a férfiakról, ezen dogmák ledöntése is biztosított egy férfi ÖnbizalomEdző mellett. Véleményem szerint az önbizalomedzés során is, épp úgy, mint az életben, férfi és nő tökéletesen kiegészíti egymást. A nőkre egy igazi férfi mindig meggyőzőbb és megnyugtatóbb hatással van elfogulatlan és ésszerű gondolkodásmódjával.

És hogy miért a nők a legalkalmasabb alanyok egy sikeres önbizalomedzésre?

Tapasztalataim szerint a nők sokkal hajlamosabbak reális önvizsgálatra, eredményesebben törekszenek az önismeret elsajátítására. Ennek egyszerű oka, hogy nem terheli őket az a híres férfi ego. Belátni, hogy hibáztunk… Tisztán látni a probléma okát, még ha mi magunk is vagyunk az… Változtatni rajta… Megkeresni és megtalálni a változtatáshoz szükséges utat… Véghez vinni az eltervezett változtatást… Megtartani és vigyázni a megszerzett boldogságra… Ezt csakis a nők tudják megcsinálni, csakis ők ilyen erősek.

Hajrá NŐK, önbizalomra fel!

button2