Vajon én vonzottam be mindezt?”

Ideje azokról a belső frusztrációkról, démonokról is beszélnünk, amelyek miatt olyan sokszor egy bizonyos határ mögé szorítja saját magát az ember. Vagyis, amikor önszabotázst követ el valaki, mikor saját magát akadályozza meg abban, hogy elérjen valamit. Ha ennek a saját boldogulása és boldogsága a tétje, akkor bizony súlyos érzelmi károkat is okozhat saját magának, amit nagyon nehéz helyrehozni. Azért érzem nagyon fontosnak ezt a témát, mert az elmúlt időszakban számos sok levelet kaptam különböző korú és élethelyzetű hölgyektől, amelyben arról számoltak be nekem és kérték a segítségemet, hogy a kapcsolatuk alatt végig attól féltek, elhagyja őket a párjuk, ami sajnos be is következett előbb vagy utóbb. 

Rettegtem, hogy elhagy és meg is történt

A levélírók kétségbeesettek voltak és őszintén elmondták, hogy végig ettől féltek, ez a gondolat nem hagyta őket egyszerűen nyugodni.

Ahogy bennük, úgy bennem is felmerült természetesen a kérdés: bevonzották ezt?

Önbeteljesítés – önbizalomhiány

Bizonyára már Ön is tapasztalta az élet különböző területein és helyzeteiben – akár munkahelyen, akár a magánéletben -, hogy ha azt hajtogatja magának, “nem fog menni”, “úgysem fog sikerülni”, “nem engem fog választani”, “biztos, hogy szakítani fog velem”, akkor az esetek 100 %ban tényleg meg is történik. Ezt hívjuk önbeteljesítésnek. Azonban, ha megfigyeli a közös nevezőt a saját életében és a fenti kérdésekben, akkor világosan látszik, hogy ez mind-mind csupa negatív gondolat, negatív megérzés és negatív gondolkodás. És mi az, amiből mindezek táplálkoznak? Honnan jönnek elő ezek Önben? És miért? 

A válasz ott rejtőzik az önszabotázsban: ezek az Ön félelmei, amelyek azért teljesednek be, mert Ön nem képes hinni saját magában. Ez az önbizalomhiány.

Nem képes például azt elhinni, mikor van végre egy jól működő, boldog kapcsolata. 

Nem adja át magát ennek a boldogságnak, nem tudja átadni, mert arra gondol, biztosan el fogja Önt hagyni. 

Rettegtem hogy elhagy és meg is történt

De miért? Mert nem elég jó? Mert nem elég szerethető? Mert nem kell eléggé? NEM. Erről szó sincs. Ezt mind-mind csak Ön hiszi. Mert nem bízik, mert nem hisz annyira önmagában, mert nincs elég önbizalma ahhoz, hogy elhiggye a valóságot. És hát önmagunknak szeretünk bizonyítani, ezért ha végig arra gondol, biztos el fogja Önt hagyni a párja, akkor ezt ezekkel a negatív gondolatokkal el is fogja érni. 

És amíg nem képes ezen a hozzáálláson változtatni, ez mindig újra meg újra, mint egy ördögi kör, vissza fog térni az életében. 

Hogy tud kilépni az ördögi körből? 

Nézzen szembe ezekkel a démonokkal, építse fel magát és az önbizalmát. Ne szabotálja saját magát! Az önbizalomhiány nem opció!

Ehhez útravalónak ajánlom a könyvemet, mert hiszem, hogy Önnek is tud segíteni! Hirdessünk együtt bojkottot az önszabotázs ellen!

Az Új élet szakítás után című könyv elolvasása után Ön is megértheti a párkapcsolatok dinamikáját, saját érzéseit, és sokkal tudatosabb, sikeresebb lehet a párkeresésben és az önbizalom fejlesztésében. Visszatérhet életébe a vidámság, magabiztosság, elkezdheti kialakítani az ÚJ életét azok szerint, amiket a könyvben tanult, így egy hosszú távon fenntartható, boldog életet alakíthat ki. A könyv egy útmutató lehet egy új élethez!

A könyvben található gyakorlatok segítenek, hogy megértse milyen a valóban Önhöz illő társ. Lépésről-lépésre végigvezeti Önt a folyamaton, aminek a végére érve egy tiszta képet kap saját érzelmeiről, vágyairól és céljairól.

Ha Ön is kedvet kapott, és szeretne segítséget kapni a fejlődésben, akkor csak annyit kell tennie, hogy a képre kattintva megrendeli a könyvet!

Ha bármilyen kérdése van, nyugodtan írjon nekem, és szívesen várok minden visszajelzést is!

Ne féljen segítséget kérni új életéhez! Nyugodtan írhat nekem a weboldalon található elérhetőségek egyikén, vagy akár Facebook oldalamon.

Jó olvasást!

Kitartást és fejlődést kívánok,

Marozsák Szabolcs

Női önbizalomedző

4990 Ft helyett

4450 Ft

4990 Ft helyett

4450 Ft

9980 Ft helyett

8000 Ft